2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb IV.kerület

Kondákor Zsófi a mikrofon másik oldalán

Kondákor Zsófi, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)

Kondákor Zsófi vendége volt kolléganője, Kárpáti Rebeka is (Fotó: Máté Krisztián)

Az Újpesti Közéleti Televízió  nézői január óta új szerepben láthatják a képernyőn Kondákor Zsófi színésznőt. A megújult Női szakasz című műsor háziasszonyaként ismert embereket, barátait, kollégáit, pályatársait faggatja.

Kondákor Zsófinak jól áll a kérdező szerep. Talán az lehet a titka, hogy valóban beszélget. Kíváncsi, intim, bizalmas, de nem bizalmaskodó. És még humora is van.


– Nem mindig szeretek interjút adni, van egy kicsi ellenérzésem a riporterekkel szemben, hiszen az elmúlt években előfordult, hogy nem pontosan az jelent meg végül, mint amit nyilatkoztam – vallotta be lapunknak Kondákor Zsófi arra a kérdésre, milyen érzés most a mikrofon másik oldalán állni. – Ennek ellenére örömmel fogadtam a felkérést és vágtam bele a feladatba, hiszen gyakorlatilag szabad kezet kaptam. A vendégeket és a témát is meghatározhatom, nem vagyok szigorú keretek közé szorítva.

A színésznő riporterként is hallgat az ösztöneire.


– Természetesen felkészülök a vendégeimből, és összeírok néhány kérdést, de hagyom, hogy  a beszélgetés folyama menet közben, magától alakuljon. Kárpáti Rebekát például úgy hívtam meg, hogy éppen a Jóban-rosszban öltözőjében voltunk, amikor rájöttem, mi mindig jókat szoktunk beszélgetni. Ungár Anikóval, az ízig-vérig nővel arról beszélgettünk, hogyan kell nőként létezni a mai világban, de vendégem volt Szikora Robi is, és Hevesi Krisztát is kifaggattam.

A mai nő komoly logisztikát igénylő hétköznapjairól egyébként a Női szakasz műsorvezetőjének rendszeres gyakorlati tapasztalatai vannak, hiszen beszélgetésünk közben éppen ebédet főzött, utána forgatni indult, közben megszervezte, hogy ki megy el a gyerekekért az iskolába és a bölcsibe. Nemsokára egy Heltai Jenő-darabban kezd próbálni, és minden héten leforgat egy beszélgetős műsort, de Zsófi ezt egyáltalán nem bánja. Vallja, ezzel a rengeteg feladattal együtt teljes az élete.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.