EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb IV.kerület

Kondákor Zsófi a mikrofon másik oldalán

Kondákor Zsófi, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)

Kondákor Zsófi vendége volt kolléganője, Kárpáti Rebeka is (Fotó: Máté Krisztián)

Az Újpesti Közéleti Televízió  nézői január óta új szerepben láthatják a képernyőn Kondákor Zsófi színésznőt. A megújult Női szakasz című műsor háziasszonyaként ismert embereket, barátait, kollégáit, pályatársait faggatja.

Kondákor Zsófinak jól áll a kérdező szerep. Talán az lehet a titka, hogy valóban beszélget. Kíváncsi, intim, bizalmas, de nem bizalmaskodó. És még humora is van.


– Nem mindig szeretek interjút adni, van egy kicsi ellenérzésem a riporterekkel szemben, hiszen az elmúlt években előfordult, hogy nem pontosan az jelent meg végül, mint amit nyilatkoztam – vallotta be lapunknak Kondákor Zsófi arra a kérdésre, milyen érzés most a mikrofon másik oldalán állni. – Ennek ellenére örömmel fogadtam a felkérést és vágtam bele a feladatba, hiszen gyakorlatilag szabad kezet kaptam. A vendégeket és a témát is meghatározhatom, nem vagyok szigorú keretek közé szorítva.

A színésznő riporterként is hallgat az ösztöneire.


– Természetesen felkészülök a vendégeimből, és összeírok néhány kérdést, de hagyom, hogy  a beszélgetés folyama menet közben, magától alakuljon. Kárpáti Rebekát például úgy hívtam meg, hogy éppen a Jóban-rosszban öltözőjében voltunk, amikor rájöttem, mi mindig jókat szoktunk beszélgetni. Ungár Anikóval, az ízig-vérig nővel arról beszélgettünk, hogyan kell nőként létezni a mai világban, de vendégem volt Szikora Robi is, és Hevesi Krisztát is kifaggattam.

A mai nő komoly logisztikát igénylő hétköznapjairól egyébként a Női szakasz műsorvezetőjének rendszeres gyakorlati tapasztalatai vannak, hiszen beszélgetésünk közben éppen ebédet főzött, utána forgatni indult, közben megszervezte, hogy ki megy el a gyerekekért az iskolába és a bölcsibe. Nemsokára egy Heltai Jenő-darabban kezd próbálni, és minden héten leforgat egy beszélgetős műsort, de Zsófi ezt egyáltalán nem bánja. Vallja, ezzel a rengeteg feladattal együtt teljes az élete.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.