EUR: 322,50 Ft
CHF: 280,06 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb IV.kerület

Kondákor Zsófi a mikrofon másik oldalán

Kondákor Zsófi, Sinatra 100 szülinapi parti (Fotó: Máté Krisztián)

Kondákor Zsófi vendége volt kolléganője, Kárpáti Rebeka is (Fotó: Máté Krisztián)

Az Újpesti Közéleti Televízió  nézői január óta új szerepben láthatják a képernyőn Kondákor Zsófi színésznőt. A megújult Női szakasz című műsor háziasszonyaként ismert embereket, barátait, kollégáit, pályatársait faggatja.

Kondákor Zsófinak jól áll a kérdező szerep. Talán az lehet a titka, hogy valóban beszélget. Kíváncsi, intim, bizalmas, de nem bizalmaskodó. És még humora is van.


– Nem mindig szeretek interjút adni, van egy kicsi ellenérzésem a riporterekkel szemben, hiszen az elmúlt években előfordult, hogy nem pontosan az jelent meg végül, mint amit nyilatkoztam – vallotta be lapunknak Kondákor Zsófi arra a kérdésre, milyen érzés most a mikrofon másik oldalán állni. – Ennek ellenére örömmel fogadtam a felkérést és vágtam bele a feladatba, hiszen gyakorlatilag szabad kezet kaptam. A vendégeket és a témát is meghatározhatom, nem vagyok szigorú keretek közé szorítva.

A színésznő riporterként is hallgat az ösztöneire.


– Természetesen felkészülök a vendégeimből, és összeírok néhány kérdést, de hagyom, hogy  a beszélgetés folyama menet közben, magától alakuljon. Kárpáti Rebekát például úgy hívtam meg, hogy éppen a Jóban-rosszban öltözőjében voltunk, amikor rájöttem, mi mindig jókat szoktunk beszélgetni. Ungár Anikóval, az ízig-vérig nővel arról beszélgettünk, hogyan kell nőként létezni a mai világban, de vendégem volt Szikora Robi is, és Hevesi Krisztát is kifaggattam.

A mai nő komoly logisztikát igénylő hétköznapjairól egyébként a Női szakasz műsorvezetőjének rendszeres gyakorlati tapasztalatai vannak, hiszen beszélgetésünk közben éppen ebédet főzött, utána forgatni indult, közben megszervezte, hogy ki megy el a gyerekekért az iskolába és a bölcsibe. Nemsokára egy Heltai Jenő-darabban kezd próbálni, és minden héten leforgat egy beszélgetős műsort, de Zsófi ezt egyáltalán nem bánja. Vallja, ezzel a rengeteg feladattal együtt teljes az élete.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.