EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 25., szombat
Irén, Írisz

Egyéb XXII.kerület

Mókával búcsúztatták a farsangot

Farsang22

Minden korosztály együtt és jól szórakozott a SZIO-ban

A közönség és a szereplők is remekül szórakoztak a budatétényiek farsangfarki mulatságán a Szent Imre Otthonban. A gyermekes családok a Legyen ön is milliomos! és a Maradj talpon! televíziós vetélkedők helyi közösségre szabott változatát adták elő, a fiatalok pedig testvéreikkel, barátaikkal öltöztek be.

Farsang legyen ön is22

Mérgesné Edinát férje, Miklós faggatta a katekizmusból – a gyerekek kórusban kiabálták be a jó válaszokat

Mérges Miklós Vágó István műsorvezetőt, felesége, Edina pedig Bősendorferné Mancit, a műkörömépítő játékost testesítette meg a Legyen ön is katolikus című paródiában, amelyben egyetlen játékosnak sem sikerült a harmadik kérdésen is túljutnia a Magyar Katolikus Katekizmus kérdései alapján összeállított vicces vetélkedőben, amellyel a szereplőknek elsősorban önmaguk kifigurázása volt a céljuk.

Farsang Maradj józan22

Akik sosem isznak, azok játszották az alkoholfüggőt

– Közösségünk tagjai, a plébánosunk aranyköpései, közösen átélt sztorik és poénok adták az alapot a játékhoz. Jót nevettünk együtt, mi is magunkon, de láthatóan a többiek is jól szórakoztak.

Farsang Tom és Jerry22

Tom és Jerry – Lükő Balázs és Novák Melinda

A budatétényiek lapunkat is meghívták a farsangbúcsúztatójukra. A Maradj józan! névre keresztelt vicces vetélkedőben az a kérdés is szerepelt, hogy melyik az a sajtóorgánum, amelyben a legtöbbet szerepelnek a helyiek. A válasz természetesen a Lokál.

Farsang LOkál22

A megfejtés természetesen a Lokál volt

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.