EUR: 310,80 Ft
CHF: 259,52 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XXII.kerület

Mókával búcsúztatták a farsangot

Farsang22

Minden korosztály együtt és jól szórakozott a SZIO-ban

A közönség és a szereplők is remekül szórakoztak a budatétényiek farsangfarki mulatságán a Szent Imre Otthonban. A gyermekes családok a Legyen ön is milliomos! és a Maradj talpon! televíziós vetélkedők helyi közösségre szabott változatát adták elő, a fiatalok pedig testvéreikkel, barátaikkal öltöztek be.

Farsang legyen ön is22

Mérgesné Edinát férje, Miklós faggatta a katekizmusból – a gyerekek kórusban kiabálták be a jó válaszokat

Mérges Miklós Vágó István műsorvezetőt, felesége, Edina pedig Bősendorferné Mancit, a műkörömépítő játékost testesítette meg a Legyen ön is katolikus című paródiában, amelyben egyetlen játékosnak sem sikerült a harmadik kérdésen is túljutnia a Magyar Katolikus Katekizmus kérdései alapján összeállított vicces vetélkedőben, amellyel a szereplőknek elsősorban önmaguk kifigurázása volt a céljuk.


Farsang Maradj józan22

Akik sosem isznak, azok játszották az alkoholfüggőt

– Közösségünk tagjai, a plébánosunk aranyköpései, közösen átélt sztorik és poénok adták az alapot a játékhoz. Jót nevettünk együtt, mi is magunkon, de láthatóan a többiek is jól szórakoztak.

Farsang Tom és Jerry22

Tom és Jerry – Lükő Balázs és Novák Melinda

A budatétényiek lapunkat is meghívták a farsangbúcsúztatójukra. A Maradj józan! névre keresztelt vicces vetélkedőben az a kérdés is szerepelt, hogy melyik az a sajtóorgánum, amelyben a legtöbbet szerepelnek a helyiek. A válasz természetesen a Lokál.

Farsang LOkál22

A megfejtés természetesen a Lokál volt

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.