2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XXII.kerület

Mókával búcsúztatták a farsangot

Farsang22

Minden korosztály együtt és jól szórakozott a SZIO-ban

A közönség és a szereplők is remekül szórakoztak a budatétényiek farsangfarki mulatságán a Szent Imre Otthonban. A gyermekes családok a Legyen ön is milliomos! és a Maradj talpon! televíziós vetélkedők helyi közösségre szabott változatát adták elő, a fiatalok pedig testvéreikkel, barátaikkal öltöztek be.

Farsang legyen ön is22

Mérgesné Edinát férje, Miklós faggatta a katekizmusból – a gyerekek kórusban kiabálták be a jó válaszokat

Mérges Miklós Vágó István műsorvezetőt, felesége, Edina pedig Bősendorferné Mancit, a műkörömépítő játékost testesítette meg a Legyen ön is katolikus című paródiában, amelyben egyetlen játékosnak sem sikerült a harmadik kérdésen is túljutnia a Magyar Katolikus Katekizmus kérdései alapján összeállított vicces vetélkedőben, amellyel a szereplőknek elsősorban önmaguk kifigurázása volt a céljuk.


Farsang Maradj józan22

Akik sosem isznak, azok játszották az alkoholfüggőt

– Közösségünk tagjai, a plébánosunk aranyköpései, közösen átélt sztorik és poénok adták az alapot a játékhoz. Jót nevettünk együtt, mi is magunkon, de láthatóan a többiek is jól szórakoztak.

Farsang Tom és Jerry22

Tom és Jerry – Lükő Balázs és Novák Melinda

A budatétényiek lapunkat is meghívták a farsangbúcsúztatójukra. A Maradj józan! névre keresztelt vicces vetélkedőben az a kérdés is szerepelt, hogy melyik az a sajtóorgánum, amelyben a legtöbbet szerepelnek a helyiek. A válasz természetesen a Lokál.

Farsang LOkál22

A megfejtés természetesen a Lokál volt

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.