EUR: 307,22 Ft
CHF: 282,06 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XXII.kerület

Mókával búcsúztatták a farsangot

Farsang22

Minden korosztály együtt és jól szórakozott a SZIO-ban

A közönség és a szereplők is remekül szórakoztak a budatétényiek farsangfarki mulatságán a Szent Imre Otthonban. A gyermekes családok a Legyen ön is milliomos! és a Maradj talpon! televíziós vetélkedők helyi közösségre szabott változatát adták elő, a fiatalok pedig testvéreikkel, barátaikkal öltöztek be.

Farsang legyen ön is22

Mérgesné Edinát férje, Miklós faggatta a katekizmusból – a gyerekek kórusban kiabálták be a jó válaszokat

Mérges Miklós Vágó István műsorvezetőt, felesége, Edina pedig Bősendorferné Mancit, a műkörömépítő játékost testesítette meg a Legyen ön is katolikus című paródiában, amelyben egyetlen játékosnak sem sikerült a harmadik kérdésen is túljutnia a Magyar Katolikus Katekizmus kérdései alapján összeállított vicces vetélkedőben, amellyel a szereplőknek elsősorban önmaguk kifigurázása volt a céljuk.

Farsang Maradj józan22

Akik sosem isznak, azok játszották az alkoholfüggőt

– Közösségünk tagjai, a plébánosunk aranyköpései, közösen átélt sztorik és poénok adták az alapot a játékhoz. Jót nevettünk együtt, mi is magunkon, de láthatóan a többiek is jól szórakoztak.

Farsang Tom és Jerry22

Tom és Jerry – Lükő Balázs és Novák Melinda

A budatétényiek lapunkat is meghívták a farsangbúcsúztatójukra. A Maradj józan! névre keresztelt vicces vetélkedőben az a kérdés is szerepelt, hogy melyik az a sajtóorgánum, amelyben a legtöbbet szerepelnek a helyiek. A válasz természetesen a Lokál.

Farsang LOkál22

A megfejtés természetesen a Lokál volt

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.