EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Külföld

Musicalben verseng Steve Jobs és Bill Gates

Musicalben viszik színre a Broadwayn a két technológiai óriás, Steve Jobs és Bill Gates felemelkedését és versengését.

A Longacre Színházban április 21-én mutatják a Hal Goldberg zenéjére, Jordan Allen-Dutton és Erik Weiner szövegkönyvére alapuló Nerds című musicalkomédiát. A Casey Hushion rendezte darabban természetesen felvonultatnak számos technológiai újdonságot, és a nézőket bevonják egy interaktív játékba, amellyel kiválaszthatják, miként végződjön az előadás.

Jordan Allen-Dutton and Erik Weiner olyan technológiai központokban nőtt fel, mint Paolo Alto és San Francisco. Ők írták például a Cartoon Network csatorna sikersorozatának, a Robot Chickennek a forgatókönyvét, és nevükhöz fűződik Shakespeare Tévedések vígjátéka című komédiájának hiphop adaptációja.

Bill Gates szerepét a Tony-díjra jelölt Rory O’Malley, Steve Jobsét Bryan Fenkart fogja alakítani.

A Nerds című musicalt 2005-ben már bemutatták egy philadelphiai, majd egy észak-karolinai színházban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bankjegyeket fújt a szél az autópályán

    Bankjegyeket fújt a szél az autópályán

    Bankjegyeket fújt a szél szombaton este a bajor autópályán, ugyanis egy német férfi elveszette pénzzel teli szatyrát, amelyben vállalkozása bevételét szállította motoron.

  • Migráció elleni is tüntettek

    Migráció elleni is tüntettek

    Elég a migrációból, állítsuk meg az inváziót jelszóval vonultak fel tünteők Milánóban, a szintén észak-olaszországi Bolognában viszont a migránsok befogadása mellett demonstráltak szombaton a G7-es csúcstalálkozó zárásával egy időben, miután egy nap alatt mintegy kétezer embert mentettek ki a Földközi-tengeren, Líbia és Olaszország partjai között.