EUR: 308,42 Ft
CHF: 265,85 Ft
2017. október 24., kedd
Salamon

Extra

Nézd meg lassítva Palvin Barbi bombázó testét – videó

Palvin Barbi! Alig takaró bikiniben! És még a fenekét is megmutatja – Nem is találunk arra szavakat, hogy mennyire szexi. Lehet, hogy már láttad a képeket, de a videót tuti nem. Most megmutatjuk!

A gyönyörű Palvin Barbi a Sports Illustrated  bikinis különszámában szerepel. A szexi képek már bejárták a világot, hisz Barbi megmutatta, hogy mennyire dögös és nőies akkor is, amikor nincsenek agyonretusálva a fotói. A videó előtt mutatunk egy kis ízelítőt:

barbara-palvin-2016-photo-sports-illustrated4

Barbi a videóban nem csak magáról mesél, de arról is, hogy mennyire fontos számára a modellkedés. Szerinte ezen a fotózáson akkor készült a legjobb képe, amikor a tenger hullámai az arcába csaptak. Mi azért ezzel vitatkoznánk.

Barbi egyébként sok világsztárral jóban van, például Leonardo Dicaprióval is, aki tavaly még a születésnapján is felköszöntötte. Amikor pedig találkoztak, akkor a magyar modell leszúrta a színészt, hogy mostanában felszedett magára pár kilót és lassan sörhasa lesz. Még szerencse, hogy Leonak van humorérzéke és Barbi nem fél megmondani a véleményét.

Barbi korábban sok kritikát kapott azért, mert nem elég szép a járása, ezért egy ideig nem is szeretett kifutón szerepelni. Szerencsére azóta levetkőzte az ezzel kapcsolatos gátlását és nem csak ilyen szexi videókban látjuk, de a legnagyobb divatházak kifutóin is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Börtön vár a nőverő színészre

    Börtön vár a nőverő színészre

    Kezet emelt egy nőre, így ismét letartóztatták a 46 éves színészt, aki börtönbüntetésre készülhet, ugyanis nem ez volt az első ilyen eset.

  • Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László bizakodó gyógyulásával kapcsolatban, az orvosok is egyre jobb híreket közölnek vele. A zenész nem engedte, hogy a betegségtudat eluralkodjon rajta, de mint mondja, felesége nehezebben viselte megpróbáltatásait, mint ő maga.