2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Nézd meg lassítva Palvin Barbi bombázó testét – videó

Palvin Barbi! Alig takaró bikiniben! És még a fenekét is megmutatja – Nem is találunk arra szavakat, hogy mennyire szexi. Lehet, hogy már láttad a képeket, de a videót tuti nem. Most megmutatjuk!

A gyönyörű Palvin Barbi a Sports Illustrated  bikinis különszámában szerepel. A szexi képek már bejárták a világot, hisz Barbi megmutatta, hogy mennyire dögös és nőies akkor is, amikor nincsenek agyonretusálva a fotói. A videó előtt mutatunk egy kis ízelítőt:


barbara-palvin-2016-photo-sports-illustrated4

Barbi a videóban nem csak magáról mesél, de arról is, hogy mennyire fontos számára a modellkedés. Szerinte ezen a fotózáson akkor készült a legjobb képe, amikor a tenger hullámai az arcába csaptak. Mi azért ezzel vitatkoznánk.

Barbi egyébként sok világsztárral jóban van, például Leonardo Dicaprióval is, aki tavaly még a születésnapján is felköszöntötte. Amikor pedig találkoztak, akkor a magyar modell leszúrta a színészt, hogy mostanában felszedett magára pár kilót és lassan sörhasa lesz. Még szerencse, hogy Leonak van humorérzéke és Barbi nem fél megmondani a véleményét.

Barbi korábban sok kritikát kapott azért, mert nem elég szép a járása, ezért egy ideig nem is szeretett kifutón szerepelni. Szerencsére azóta levetkőzte az ezzel kapcsolatos gátlását és nem csak ilyen szexi videókban látjuk, de a legnagyobb divatházak kifutóin is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.