EUR: 307,55 Ft
CHF: 282,11 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Pasit újított Emma Watson

A Harry Potter filmek 25 éves sztárja egyetemei tanulmányai után egyre inkább próbál visszakerülni a köztudatba. A filmes felkérések még csak módjával találják, de a jelek szerint Ámor nyila újra eltalálta a színésznőt. A szerencsés férfi a 35 éves William “Mack” Knight informatikus-vállalkozóról, akiről  még igen keveset tudnak a színésznő rajongói, mivel Watson még nem vállalta fel hivatalosan a kapcsolatot, de egy közeli ismerőse megerősítette a kapcsolat tényét a The Sun-nak

forrás:facebook/emmawatson

forrás:facebook/emmawatson

– Mack egy két lábbal a földön járó srác és Emma ezt szereti benne. Nagyon megviselte tavaly a szakítása az előző párjával, Matthew-val és több mint egy év kellett hozzá, hogy újra randizni merjen valakivel. Nagyon boldogok és szerencsére bármikor együtt lehetnek amikor akarnak, mert Emma-nak most több a szabadideje – mesélte a jó barát.

A pletykás ismerős állítását  mindenesetre az is alátámasztja, hogy a páros rengeteg időt töltött együtt a közelmúltban a kaliforniai Big Sur-ben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.

 • Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Vigyáznak az őrangyalai Palicz Zsoltra. A férfit időről időre megérinti a halál szele, de úgy tűnik, ő egyszerűen sebezhetetlen. Utoljára 2016.

 • Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

  Türelmével és szexualitásával hódította meg fiatal szerelmét, Bazsarózsát Benkő Dániel. A lantművész úgy érzi, élete szerelme a 19 éves táncoslány, aki bár Dániel férfiasságát megpillantva először hazarohant, ma már boldogan él a 69 éves művésszel, akitől gyermeket szeretne.