EUR: 309,86 Ft
CHF: 267,41 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Pasit újított Emma Watson

A Harry Potter filmek 25 éves sztárja egyetemei tanulmányai után egyre inkább próbál visszakerülni a köztudatba. A filmes felkérések még csak módjával találják, de a jelek szerint Ámor nyila újra eltalálta a színésznőt. A szerencsés férfi a 35 éves William “Mack” Knight informatikus-vállalkozóról, akiről  még igen keveset tudnak a színésznő rajongói, mivel Watson még nem vállalta fel hivatalosan a kapcsolatot, de egy közeli ismerőse megerősítette a kapcsolat tényét a The Sun-nak

forrás:facebook/emmawatson

forrás:facebook/emmawatson

– Mack egy két lábbal a földön járó srác és Emma ezt szereti benne. Nagyon megviselte tavaly a szakítása az előző párjával, Matthew-val és több mint egy év kellett hozzá, hogy újra randizni merjen valakivel. Nagyon boldogok és szerencsére bármikor együtt lehetnek amikor akarnak, mert Emma-nak most több a szabadideje – mesélte a jó barát.

A pletykás ismerős állítását  mindenesetre az is alátámasztja, hogy a páros rengeteg időt töltött együtt a közelmúltban a kaliforniai Big Sur-ben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.