EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Pasit újított Emma Watson

A Harry Potter filmek 25 éves sztárja egyetemei tanulmányai után egyre inkább próbál visszakerülni a köztudatba. A filmes felkérések még csak módjával találják, de a jelek szerint Ámor nyila újra eltalálta a színésznőt. A szerencsés férfi a 35 éves William “Mack” Knight informatikus-vállalkozóról, akiről  még igen keveset tudnak a színésznő rajongói, mivel Watson még nem vállalta fel hivatalosan a kapcsolatot, de egy közeli ismerőse megerősítette a kapcsolat tényét a The Sun-nak

forrás:facebook/emmawatson

forrás:facebook/emmawatson

– Mack egy két lábbal a földön járó srác és Emma ezt szereti benne. Nagyon megviselte tavaly a szakítása az előző párjával, Matthew-val és több mint egy év kellett hozzá, hogy újra randizni merjen valakivel. Nagyon boldogok és szerencsére bármikor együtt lehetnek amikor akarnak, mert Emma-nak most több a szabadideje – mesélte a jó barát.

A pletykás ismerős állítását  mindenesetre az is alátámasztja, hogy a páros rengeteg időt töltött együtt a közelmúltban a kaliforniai Big Sur-ben.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.