EUR: 309,73 Ft
CHF: 267,51 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Sean Connery egykori szállodája lesz a focistáink bázisa

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetősége kiválasztotta válogatottunk szálláshelyét. Csapatunk főhadiszállása  a franciaországi Európa-bajnokság idején a minden igényt kielégítő délkelet-franciaországi Terre Blanche-ban lesz. A szálloda korábban a népszerű színész, Sean Connery tulajdonában volt.

valogatottszallas

A pihenésre és a regenerálódásra minden feltétel adott lesz (fotó:en.terre-blanche.com)

A labdarúgó-szövetségtől kapott tájékoztatás szerint bár csapatunk a pótselejtezők után, a kvalifikáció legutolsó pillanatában jutott ki az Európa-bajnokságra – így az UEFA által felajánlott szálláslehetőségek közül már a legtöbbet elfoglaltak más csapatok –, mégis sikerült a lehető legjobb lehetőséget választani.

– A szigorú feltételek teljesítése mellett rendkívül kedvező árat is ki tudtunk harcolni – mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. – Ráadásul bár a szálloda nem a tengerparton van, a pihenésre és regenerálódásra minden feltétel adott. Az sem mellékes, hogy  közel van az utazások szempontjából fontos repülőterekhez és az autópályához is.

A minden igényt kielégítő szálloda korábban húsz évig a népszerű színész, Sean Connery tulajdonában volt.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.