2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Sport

Sean Connery egykori szállodája lesz a focistáink bázisa

A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetősége kiválasztotta válogatottunk szálláshelyét. Csapatunk főhadiszállása  a franciaországi Európa-bajnokság idején a minden igényt kielégítő délkelet-franciaországi Terre Blanche-ban lesz. A szálloda korábban a népszerű színész, Sean Connery tulajdonában volt.

valogatottszallas

A pihenésre és a regenerálódásra minden feltétel adott lesz (fotó:en.terre-blanche.com)

A labdarúgó-szövetségtől kapott tájékoztatás szerint bár csapatunk a pótselejtezők után, a kvalifikáció legutolsó pillanatában jutott ki az Európa-bajnokságra – így az UEFA által felajánlott szálláslehetőségek közül már a legtöbbet elfoglaltak más csapatok –, mégis sikerült a lehető legjobb lehetőséget választani.


– A szigorú feltételek teljesítése mellett rendkívül kedvező árat is ki tudtunk harcolni – mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. – Ráadásul bár a szálloda nem a tengerparton van, a pihenésre és regenerálódásra minden feltétel adott. Az sem mellékes, hogy  közel van az utazások szempontjából fontos repülőterekhez és az autópályához is.

A minden igényt kielégítő szálloda korábban húsz évig a népszerű színész, Sean Connery tulajdonában volt.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.

  • Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

    Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

    Hosszú Katinka nyerte Magyarország első aranyérmét a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: a háromszoros olimpiai bajnok címét megvédve győzött a 400 méter vegyes szerdai döntőjében.