2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Sport

Szerződés a jövő bajnokaiért!

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Vízilabda-szövetség az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel, Közép-Európa meghatározó olajipari szereplőjének hazai leányvállalatával, így a cég a magyar vízilabda utánpótlásának kiemelt támogatója lett.

TUL_0098-small

Előtérben a gyerekek

omv2omv2A bejelentés szerint a világ egyik meghatározó olajipari szereplője a szövetség hivatalos partnereként támogatja a vízilabdát. Az erről szóló megállapodást dr. Kemény Dénes, az vízilabda szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között a Budapest Hotel Mariottban írta alá.


– A Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként, mint aki a sportág iránti felelősségén kívül a felnőtt és utánpótlás nemzeti válogatottak felkészülésének és a világversenyeken való indulásának finanszírozásáért is felelős, boldog vagyok, hogy a kölcsönös előnyök reményében egy újabb világcéggel sikerült megállapodnunk – mondta dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.  – Mondanom sem kell, az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét. Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, az OMV támogatása nagyon sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése, amely a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni egyet jelent egy jó közösséghez való tartozással.

omv

A szerződésnek köszönhetően jelentős összeghez jut a magyar utánpótlás (fotó: Madar Dávid)

Megszólalt dr. Faragó Tamás, a női utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitánya is, aki elmondta, nem lehet véletlen, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások iránt elkötelezett OMV Magyarországon e sport mellett tette le a voksát, hiszen , a magyar vízilabda utánpótlása tradicionálisan világhírű, és a sportágon belül mindig a legmagasabb minőséget képviselte.


A vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország – az I. OMV-kupára a legerősebb riválisokat akarja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megméretésekre.

 

– Az OMV 25 éve van jelen Magyarországon, e negyed század alatt a vállalat sikertörténete a magyar mindennapok részévé vált – mondta Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető-igazgatója. – Az üzleti életben kollégáimmal együtt megszoktuk, hogy csak kemény munkával érhetünk el nagy sikereket, és úgy gondoltuk, a magyar utánpótlás vízilabda-válogatottat is hasonló célok motiválják. Ha két ilyen sikeres csapat összeáll, abból csak jó eredmények születhetnek. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk e sikersportág jövőjének megalapozásában, a jövő tehetségeinek kibontakozásában. Büszkék vagyunk arra, hogy odaállhatunk a kiválóságok mellé és támogatásunkról biztosíthatjuk őket a maximális teljesítmény elérésében.

A társaság jubileumi akciója keretén belül minden, 25 liter feletti tankolásból 25 forintot juttat a fiatal vízilabda-tehetségek támogatására.

Kapcsolódó Cikkek