EUR: 325,32 Ft
CHF: 282,40 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Extra

Szextitkairól mesélt George Clooney

Meglepő őszinteséggel mesélt szextitkairól az Oscar-díjas sármőr Ellen DeGeneres show-műsorában. Az eddig sem volt titok, hogy az 54 éves színész ágyában többen fordultak meg, mint a Facebookon egy nap alatt, de mint a műsorban kiderült, tud még meglepetéseket okozni. Kevesen gondolták volna, hogy Clooney az olyan olcsó megoldásokat is szereti a szexben, mint egy kocsi hátsó ülésén lezavarni egy gyors menetet. Kínos helyzetbe is került már a kalandjai miatt, ugyanis volt már olyan hölgy is az ágyában, akinek elfelejtette a nevét.

Celebrities actors and Directors  attends the Opening Ceremony for the 66th Berlin Film Festival at the Berlinale Palast. Featuring: Amal Clooney, George Clooney Where: Berlin, Germany When: 11 Feb 2016, Image: 273763871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

George lényegesen nyugodtabb életet él, mióta másfél éve elvette feleségül Amal Alamuddin ügyvédnőt, ám igen keveset tudni a pár életéről. Tavaly augusztusban kelt szárnyra a pletyka, miszerint Amal terhes, ám három hónappal később már arról szóltak a hírek, hogy válságban van a házasságuk és Clooney neje belebetegedett a színész rigolyáiba, negyven kilóra fogyott.


Kapcsolódó Cikkek