EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,80 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Szextitkairól mesélt George Clooney

Meglepő őszinteséggel mesélt szextitkairól az Oscar-díjas sármőr Ellen DeGeneres show-műsorában. Az eddig sem volt titok, hogy az 54 éves színész ágyában többen fordultak meg, mint a Facebookon egy nap alatt, de mint a műsorban kiderült, tud még meglepetéseket okozni. Kevesen gondolták volna, hogy Clooney az olyan olcsó megoldásokat is szereti a szexben, mint egy kocsi hátsó ülésén lezavarni egy gyors menetet. Kínos helyzetbe is került már a kalandjai miatt, ugyanis volt már olyan hölgy is az ágyában, akinek elfelejtette a nevét.

Celebrities actors and Directors attends the Opening Ceremony for the 66th Berlin Film Festival at the Berlinale Palast. Featuring: Amal Clooney, George Clooney Where: Berlin, Germany When: 11 Feb 2016, Image: 273763871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

George lényegesen nyugodtabb életet él, mióta másfél éve elvette feleségül Amal Alamuddin ügyvédnőt, ám igen keveset tudni a pár életéről. Tavaly augusztusban kelt szárnyra a pletyka, miszerint Amal terhes, ám három hónappal később már arról szóltak a hírek, hogy válságban van a házasságuk és Clooney neje belebetegedett a színész rigolyáiba, negyven kilóra fogyott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.

 • DJ BoBo megtanult magyarul

  DJ BoBo megtanult magyarul

  Bár szakadt az eső, a rajongókat ez nem zavarta, és a hétvégi DJ Bobo koncertet esőkabátban tombolták végig.

 • Összeköltözik Meghan és Harry

  Összeköltözik Meghan és Harry

  Meghan Markle állítólag visszaadta korábban Torontóban bérelt Audiját, mondván, novembertől több időt tölt majd Angliában.