EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Szextitkairól mesélt George Clooney

Meglepő őszinteséggel mesélt szextitkairól az Oscar-díjas sármőr Ellen DeGeneres show-műsorában. Az eddig sem volt titok, hogy az 54 éves színész ágyában többen fordultak meg, mint a Facebookon egy nap alatt, de mint a műsorban kiderült, tud még meglepetéseket okozni. Kevesen gondolták volna, hogy Clooney az olyan olcsó megoldásokat is szereti a szexben, mint egy kocsi hátsó ülésén lezavarni egy gyors menetet. Kínos helyzetbe is került már a kalandjai miatt, ugyanis volt már olyan hölgy is az ágyában, akinek elfelejtette a nevét.

Celebrities actors and Directors attends the Opening Ceremony for the 66th Berlin Film Festival at the Berlinale Palast. Featuring: Amal Clooney, George Clooney Where: Berlin, Germany When: 11 Feb 2016, Image: 273763871, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

George lényegesen nyugodtabb életet él, mióta másfél éve elvette feleségül Amal Alamuddin ügyvédnőt, ám igen keveset tudni a pár életéről. Tavaly augusztusban kelt szárnyra a pletyka, miszerint Amal terhes, ám három hónappal később már arról szóltak a hírek, hogy válságban van a házasságuk és Clooney neje belebetegedett a színész rigolyáiba, negyven kilóra fogyott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.