EUR: 324,88 Ft
CHF: 282,32 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Sport

Szigorú beléptetés várja a hokitornára érkezőket!

Ma kezdődik, és vasárnap estig tart a magyar jégkorong-válogatott Olimpiai Selejtező Tornája, melyen Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint a győzelem a cél. A közelmúltban, Párizsban történt terrortámadás miatt mindhárom nap szigorú lesz a Papp László Sportarénába történő beléptetés.

– Minden ellenfelet tisztelünk, de nem szabad elfelejteni, hogy mi vagyunk a legelőkelőbb helyen kiemelt csapat, és ennek megfelelően kell játszanunk – mondta Rich Chernomaz magyar szövetségi kapitány.


Budapest, 2016. február 9. Az olimpiai selejtezőre készülő magyar jégkorong-válogatott edzése a fővárosi Tüskecsarnokban 2016. február 9-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

A magyar válogatott a Tüskecsarnokban készült az Olimpiai Selejtező Tornára (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Mint kiderült, a magyar válogatott mindhárom meccsére elfogytak a jegyet, és ahogy azt a Papp László Sportaréna képviselői elmondták, a novemberben Párizsban történt terrorcselekmények nyomán Magyarországon is szigorodtak a  beléptetési szabályok, amelyek természetesen most is érvényesek.

A program:
csütörtök, 1. forduló:
Lengyelország-Észtország 16.00
Magyarország-Litvánia 19.30

péntek, 2. forduló:
Lengyelország-Litvánia 14.30
Magyarország-Észtország 18.00

vasárnap, 3. forduló:
Észtország-Litvánia 14.30
Magyarország-Lengyelország 18.00

 

– Az Arénába történő belépéskor szigorodik  az ellenőrzés, csomag-és ruházat átvizsgálás is történhet. Éppen ezért kérünk minden szurkolót, hogy az eddig megszokottnál korábban érkezzenek, és ne hozzanak magukkal nagyméretű táskákat, csomagokat! Továbbra is tilos behozni az Arénába flakonos italokat, fémtárgyakat, szúró és vágóeszközöket. Hasonló ellenőrzésre  kell felkészülniük az Aréna Parkolóházába történő behajtáskor, ahol csomagtér ellenőrzés is lehet. Rendőrségi jelenlét is várható rendezvényen.

A tornáról – amelynek valamennyi mérkőzését élőben közvetíti az M4 Sport – csak a győztes jut az olimpiai selejtezősorozat utolsó körébe, ahol valószínűleg Lettország, Németország és Ausztria lesz az ellenfél.

Kapcsolódó Cikkek

 • Anglia miszlikre vágta Panamát

  Anglia miszlikre vágta Panamát

  Nem volt mitől tartania az angoloknak a mérkőzés előtt, hiszen eddig csak egyszer, 1950-ben kaptak ki CONCACAF-zónából érkező csapatól, viszont talán arra senki sem számított, hogy 6-1-re vágják majd gerincre a G csoportban Panamát.

 • Eltört Rudy orra

  Eltört Rudy orra

  Orrtörést szenvedett a Svédország–Németország mérkőzésen Sebastian Rudy, a német válogatott középpályása. A Bayern München játékosát nem szándékosan rúgta arcon a svédek egyik játékosa a szombat esti mérkőzés első félidejében, de az erősen vérző németet le kellett cserélni, helyére Ilkay Gündogan állt be.

 • Nem bírtak egymással

  Nem bírtak egymással

  Először találkozott tétmeccsen a japán és a szenegáli válogatott. A gólgyártás egy igen komikus jelenettel kezdődött, ugyanis az ázsiai csapat kapusa, Kavasima épp Sadio Mané térdére bokszolt egy fogható labdát, amely így a kapuban kötött ki.