2018. április 27., péntek
Zita

Extra

Szilágyi Szilvi: Nem akarok „csak” Caramel felesége lenni

Caramel gyönyörű felesége, Szilvi ritkán ad interjút, a Lokállal most mégis kivételt tett. A fiatal anyuka egyre ismertebb babacipő-tervezőként, és nem tagadja, szeretne végre kicsit kilépni híres férje árnyékából. Persze a karrier mellett a család is fontos számára: Caramellel a közeljövőben még egy kisfiút is szeretnének. Kislányuk, Szofi már másfél éves és anyukája szerint ő irányítja az egész családot.

IMG_1482Fiatal, gyönyörű, ázsiai gyökerekkel rendelkező lány, aki másfél éve kislányt szült az énekesnek – sokan csupán ennyit tudnak Szilágyi Szilviről. Azzal már jóval kevesebben vannak tisztában, hogy a 21 éves anyukát idén jelölték a Glamour Women of the Year díjra, a legjobb közösségi médiasztár kategóriában. Tavaly pedig elindította saját, babacipőkkel foglalkozó vállalkozását. Piciknek forgalmaznak mokaszinokat, Szilvi pedig kifejezetten magyar bőrdíszműveseknek ad munkát. Caramel felesége igyekszik összeegyeztetni a karriert az anyasággal: nem akar otthonülő édesanya lenni és fontos, hogy önállóan is sikeres legyen.


– Büszke vagyok arra, hogy Feri felesége lehetek, ugyanakkor néha nyomasztó is tud lenni. A saját márkámat sem úgy indítottam el, hogy na, én vagyok Caramel felesége és minden automatikusan jár nekem. Sokan támadtak azért is, hogy jelöltek a Glamour-díjra, mert szerintük egy senki vagyok és biztos Caramel intézte el nekem. Őszintén szólva nem én jelöltem magam, és magam sem tudom hova tenni, de nagyon örülök neki – magyarázta a Lokálnak Szilvi, aki nem reagál minden kellemetlen megjegyzésre.

– Sok mindent írtak már rólam, például azt is, hogy komolyan modellkedtem korábban. Ez így nem igaz, hisz 168 centi vagyok, ráadásul életemben mindössze három divatbemutatón voltam. Akkor baromira szégyelltem is, mert én voltam a törpe a lányok között. Leginkább beauty fotózásokra hívtak, ahol az arcom volt a központban – nevetett Szilvi, aki kivívta a kismamák megbecsülését azzal, hogy a közösségi oldalán megmutatta szülés utáni hasát, melyen jól látszanak még a striák is.


caramel_szilvi_2– Kellett pár hónap, mire elfogadtam, hogy egy életre így marad a hasam, hacsak nem döntök úgy, hogy kés alá fekszem. De mindenképpen várok ezzel a második babámig! Ferivel nagyon szeretnénk egy kisfiút is Szofi mellé. A kislányunk nagyon éli a kis világát, erős jellem, mindkettőnk személyisége ötvöződik benne. Ő egy kis csoda, tudom, hogy minden szülő így érez a gyereke iránt, de mindennap meglep minket valami új dologgal. Ez a boldogság semmi ahhoz képest, hogy most van pár csík a hasamon. Azért mutattam meg, mert tudom, hogy a közösségi oldalak sokaknak arról szólnak, hogy a tökéletes képet mutassák magukról. De ez nem valós kép, hisz senki sem makulátlan! Miután megmutattam magam, rengeteg levelet kaptam, hogy nem vagyok ezzel egyedül, ami nekem is erőt adott – magyarázta Szilvi, aki azt is elárulta, különleges kapocs fűzi össze őket Caramellel.

– Hat éve vagyunk együtt, ez nem csupán egy fellángolás. Közben volt egy szünetünk, de nagyon sokat tanultam ebből. Mi vagyunk a bizonyíték arra, hogy igenis létezik második esély egy kapcsolatban. Emlékszem, egy liftben találkoztam vele legelőször. Már az első pillanatban nagyot dobbant a szívem és reflexből mondtam neki egy hellót. Utánam jött, miután kiszálltam. Sorsdöntő pillanat volt. Igazából sosem tudtunk elszakadni egymástól, nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna rá. Úgy gondolok rá, mintha nekem teremtették volna, és őszintén szólva az anyaság mellett nem ismerek ennél szebb érzést.

caramel_hármasban

Kapcsolódó Cikkek