EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XV.kerület

Szörnyű szerelmi dráma

Budapest, 2016. február 5. Kiégett személygépkocsi a XV. kerületi Késmárk utcában 2016. február 5-én. A katasztrófavédelem munkatársai két megégett holttestet találtak a járműben. MTI Fotó: Mihádák Zoltán


A kiégett személygépkocsi a Késmárk utcában. A katasztrófavédelem munkatársai két megégett holttestet találtak a járműben.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Napról napra újabb részletek látnak napvilágot a Kés­márk ut­cá­ban kigyulladt autóban talált két szénné égett holttes­tről.

A múlt héten péntek hajnalban egy férfi  felgyújtotta a kocsiját: a borzasztó tűzben ő és barátnője is meghalt. Korábban a nő gyerekeit bezárta a lakásukba, és értesítette a rendőrséget, hol találják őket.

Az egykori tűzoltó bajtársai értetlenül állnak az újpalotai szerelmi horror előtt. A hírek szerint ugyanis bru­tá­lis gyil­kos­ság előzte meg a tűz­ese­tet. A férfi ször­nyű tette előtt egy árul­kodó be­jegy­zést tett közzé a Face­boo­kon, ami szintén arra mutat, hogy készülhetett a gyilkosságra. A tragédia előtt mindössze 20 perccel az alábbi mondatot posztolta a közösségi oldalon. „Egy szál fehér virágot csak! Ennyit kérek.” Ezután még felhívta a rendőrséget, hogy a nő fia és kislánya be van zárva egy lakásba.

A ripost.hu megtudta: P. István úgy ismerte meg későbbi áldozatát, hogy né­metórá­kat vett tőle, eközben
szerettek egymásba a kétgyermekes, egyedülálló anyukával, ám a nő ősszel elhagyta a labilis férfit. A Blikk információi szerint a kiégett autóban egy kést is találtak, azonban a maradványok annyira megégtek, hogy egyelőre nem lehet megállapítani a halál okát. Úgy tudják, a férfi hónapok óta zaklatta áldozatát. Állítólag annyira rossz lelkiállapotban volt, hogy ha bármilyen csalódás érte, azonnal végezni akart magával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.