EUR: 312,26 Ft
CHF: 261,51 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb XV.kerület

Szörnyű szerelmi dráma

Budapest, 2016. február 5. Kiégett személygépkocsi a XV. kerületi Késmárk utcában 2016. február 5-én. A katasztrófavédelem munkatársai két megégett holttestet találtak a járműben. MTI Fotó: Mihádák Zoltán


A kiégett személygépkocsi a Késmárk utcában. A katasztrófavédelem munkatársai két megégett holttestet találtak a járműben.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Napról napra újabb részletek látnak napvilágot a Kés­márk ut­cá­ban kigyulladt autóban talált két szénné égett holttes­tről.

A múlt héten péntek hajnalban egy férfi  felgyújtotta a kocsiját: a borzasztó tűzben ő és barátnője is meghalt. Korábban a nő gyerekeit bezárta a lakásukba, és értesítette a rendőrséget, hol találják őket.


Az egykori tűzoltó bajtársai értetlenül állnak az újpalotai szerelmi horror előtt. A hírek szerint ugyanis bru­tá­lis gyil­kos­ság előzte meg a tűz­ese­tet. A férfi ször­nyű tette előtt egy árul­kodó be­jegy­zést tett közzé a Face­boo­kon, ami szintén arra mutat, hogy készülhetett a gyilkosságra. A tragédia előtt mindössze 20 perccel az alábbi mondatot posztolta a közösségi oldalon. „Egy szál fehér virágot csak! Ennyit kérek.” Ezután még felhívta a rendőrséget, hogy a nő fia és kislánya be van zárva egy lakásba.

A ripost.hu megtudta: P. István úgy ismerte meg későbbi áldozatát, hogy né­metórá­kat vett tőle, eközben
szerettek egymásba a kétgyermekes, egyedülálló anyukával, ám a nő ősszel elhagyta a labilis férfit. A Blikk információi szerint a kiégett autóban egy kést is találtak, azonban a maradványok annyira megégtek, hogy egyelőre nem lehet megállapítani a halál okát. Úgy tudják, a férfi hónapok óta zaklatta áldozatát. Állítólag annyira rossz lelkiállapotban volt, hogy ha bármilyen csalódás érte, azonnal végezni akart magával.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.