EUR: 309,48 Ft
CHF: 285,66 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Életmód

Találkozott már az ikerlángjával?

ikerlángMi van akkor, ha úgy érezzük, megtaláltuk a másik felünket? A romantikus filmek szerint  boldogan élünk, míg meg nem halunk. A valóságban azonban egy komoly tanulási folyamat része lehet az ilyen kapcsolat, amely nem garantáltan fájdalommentes.

Az ikerlángok a spirituális megközelítés szerint azok a lelkek, akik valamikor egyek voltak, ezért arra törekednek, hogy újra egyesüljenek, két félből egy egész lehessen. Olyan szoros a kapcsolódásuk, hogy lelkeik egymást akarják, keresik, nem tudják a másikat kiverni a fejükből, bárhogy is igyekeznek. Kezdetben akár ijesztő is lehet ez az intenzív érzés, amely a kölcsönös fellángolás után hátralépésre kényszeríti egyiküket vagy akár mindkettőjüket.

Ha  a spirituális felébredés azonos szintjén vannak, tökéletes a happy end,  de sajnos többnyire az időzítés nem stimmel. Van, hogy nem a megfelelő életszakaszban találkoznak, az is elképzelhető, hogy már elkötelezett kapcsolatban élnek, amit nem borítanának fel, vagy egyikük túl fiatal a másikhoz. Számos jel mutathat arra, hogy nem jött el az ő idejük, hiszen a legtöbb esetben a végső egyesülés előtt még sok feladatuk van, amelyekkel meg kell birkózniuk.

Gyanús lehet, ha az a bizonyos kémia minden eddiginél intenzívebben működik. Magyarázatok nélkül is megértik a másikat és olyan érzés, mintha mindig ismerték volna egymást. Bárhol is tart egyenként az életük, az ikerlángok bármikor képesek egy párhuzamos, saját idősíkba átlépni.  A tapasztalatok szerint sok esetben egymás ikerlángja két, a hétköznapokban össze nem illő ember. Pozitív és negatív értelemben is elképesztően szélsőséges érzéseket tudnak kiváltani egymásból, mégis rendkívül  intenzív köztük a vonzalom, amely ellen nem sokat lehet tenni.

A szexuális vonzódás is nagyon erős, természetük, stílusuk és ízlésük egyforma, hasonlóan gondolkodnak. De mivel egymás tükörképei, ez számtalan konfliktus forrása, hiszen nehéz szembesülniük a hibáikkal, még fel nem dolgozott problémáikkal. Rendkívül őszinték egymáshoz, ebből tanulnak és ezáltal fejlődnek. Ha egyikük fejlődik, akkor a másik is. Keresik a módját az önfejlesztésnek, az önmagukon való munkának.

Sok igen nehéz időszakokat élhetnek meg, de mivel egymásnak vannak teremtve, találkozásuk nem véletlen, ami ellen nem sokat tehetnek. Elképzelhető, hogy életük több szakaszában is találkoznak. Az ikerlángok egymásra találása azonban nem jelent feltétlenül örökké tartó szerelmet. Lehet belőle barátság, egy életen át tartó se veled, se nélküled viszony, találkozások és eltávolodások vagy örök vágyakozás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépüljünk otthon készült kencékkel

  Szépüljünk otthon készült kencékkel

  A boltokban kapható ránctalanító krémek, sminklemosók és arcápolók gyakran sokba kerülnek, ráadásul nem feltétlenül csak természetes anyagokból készülnek.

 • Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Végre bekopogtatott az álomférfi, aki kedves, intelligens és még hagy időt a barátokra is. Aztán feltűnik, hogy még többet i, mint amennyire szükség lenne.

 • Így készíts vibrátort otthon!

  Így készíts vibrátort otthon!

  Messze van a párod, de nem tudsz szabadulni a vágytól? Azonban számodra nem elég, hogy elővedd valamelyik játékszeredet, mert te pontosan az ő méretét, formáját kívánod?

 • Színes, préselt és finom

  Színes, préselt és finom

  A Nádor utcában egy aprócska, de nagyon is stílusos kis dzsúszbárban többek között fodros kelből, spenótból, római salátából is készül vitaminos ital, és bár első hallásra bizarr az összeállítás, az íze nagyon finom.