2018. április 20., péntek
Tivadar

Életmód

Találkozott már az ikerlángjával?

ikerlángMi van akkor, ha úgy érezzük, megtaláltuk a másik felünket? A romantikus filmek szerint  boldogan élünk, míg meg nem halunk. A valóságban azonban egy komoly tanulási folyamat része lehet az ilyen kapcsolat, amely nem garantáltan fájdalommentes.

Az ikerlángok a spirituális megközelítés szerint azok a lelkek, akik valamikor egyek voltak, ezért arra törekednek, hogy újra egyesüljenek, két félből egy egész lehessen. Olyan szoros a kapcsolódásuk, hogy lelkeik egymást akarják, keresik, nem tudják a másikat kiverni a fejükből, bárhogy is igyekeznek. Kezdetben akár ijesztő is lehet ez az intenzív érzés, amely a kölcsönös fellángolás után hátralépésre kényszeríti egyiküket vagy akár mindkettőjüket.


Ha  a spirituális felébredés azonos szintjén vannak, tökéletes a happy end,  de sajnos többnyire az időzítés nem stimmel. Van, hogy nem a megfelelő életszakaszban találkoznak, az is elképzelhető, hogy már elkötelezett kapcsolatban élnek, amit nem borítanának fel, vagy egyikük túl fiatal a másikhoz. Számos jel mutathat arra, hogy nem jött el az ő idejük, hiszen a legtöbb esetben a végső egyesülés előtt még sok feladatuk van, amelyekkel meg kell birkózniuk.

Gyanús lehet, ha az a bizonyos kémia minden eddiginél intenzívebben működik. Magyarázatok nélkül is megértik a másikat és olyan érzés, mintha mindig ismerték volna egymást. Bárhol is tart egyenként az életük, az ikerlángok bármikor képesek egy párhuzamos, saját idősíkba átlépni.  A tapasztalatok szerint sok esetben egymás ikerlángja két, a hétköznapokban össze nem illő ember. Pozitív és negatív értelemben is elképesztően szélsőséges érzéseket tudnak kiváltani egymásból, mégis rendkívül  intenzív köztük a vonzalom, amely ellen nem sokat lehet tenni.


A szexuális vonzódás is nagyon erős, természetük, stílusuk és ízlésük egyforma, hasonlóan gondolkodnak. De mivel egymás tükörképei, ez számtalan konfliktus forrása, hiszen nehéz szembesülniük a hibáikkal, még fel nem dolgozott problémáikkal. Rendkívül őszinték egymáshoz, ebből tanulnak és ezáltal fejlődnek. Ha egyikük fejlődik, akkor a másik is. Keresik a módját az önfejlesztésnek, az önmagukon való munkának.

Sok igen nehéz időszakokat élhetnek meg, de mivel egymásnak vannak teremtve, találkozásuk nem véletlen, ami ellen nem sokat tehetnek. Elképzelhető, hogy életük több szakaszában is találkoznak. Az ikerlángok egymásra találása azonban nem jelent feltétlenül örökké tartó szerelmet. Lehet belőle barátság, egy életen át tartó se veled, se nélküled viszony, találkozások és eltávolodások vagy örök vágyakozás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szuperkórház épül Dobogón

    Szuperkórház épül Dobogón

    A Dél-budai Centrum nem is annyira kórház, sokkal inkább egy egészségpláza lesz, ahol még a gyógyszert is robotok juttatják el az osztályokra.

  • Ne aludj sminkben!

    Ne aludj sminkben!

    Mi történik, ha egy hosszú éjszaka után sminkben fekszünk le aludni? A szakemberek szerint ez a legrosszabb, amit a bőrünkkel teszünk: beindítja a ráncosodást, hiszen lebontja a természetes kollagént, eltömíti a pórusokat, szárazzá, repedezetté válik a bőr.