EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,82 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Program

Válságzsonglőrök – A nagy dobás

A nagy dobás hatalmas sikerét szinte azelőtt borítékolni lehetett, hogy akár egy képkockát is leforgattak volna belőle. A 2000-es évek második felétől a világot meghatározó gazdasági válság egyszerre hálás és kényes téma a hollywoodi filmkészítőknek, de ha mindezt egy kevés humorral főszerezik, ahol négy teljesen kívülálló férfi egyszerre vette észre, hogy hamarosan globális szinten összeomlik a gazdaság, ki lehet főzni valami jót. A lelkes pénzügyi zsonglőröknek ugyanis támadt egy jó ötletük: befektetnek! Persze ezzel csupán néhány gazdasági matekszakot végzett nézőt lehetett volna bevonzani a moziba, ezért a producerek olyan sztárokat szedtek össze – leginkább a gyengébbik nem kedvéért – mint Ryan Gosling, Christain Bale és Brad Pitt, akik önmagukban is megérnének két órát a moziban, így hármasban meg pláne.

A-nagy-dobasTudta-e? 


– A sztárok potom pénzért vállalták a szerepet, ugyanis a film költségvetése „csak” 28 millió dollár volt.

– Néhány pillanatra feltűnik benne a Wall Street farkasa című film bombázója, Margot Robbie, aki önmagát alakítja.

– A filmet öt Oscar-díjra és négy Golden Globe-ra jelölték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Olga Tobreluts: Nyári kert

    Olga Tobreluts: Nyári kert

    Olga Tobrelutsnak, az orosz médiaművészet megalapítójának 2015-ös Ludwig Múzeumban rendezett Abszolút szépség – Szentpétervári Új Akadémizmus kiállításon történő bemutatkozása, 2017-ben a Műcsarnokban és a debreceni MODEM-ben rendezett egyéni kiállításai után most a nemzetközi UVG Galériában nyílik nagyszabású kiállítása Nyári kert címmel 2018.

  • Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

    Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

    Nem mindennapi előadásra készülnek a Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A „Zana nélkül mit érek én?” című műsorban Zana József mellett színpadra lépnek a művész vendégei, Koós János, Dékány Sarolta, Karda Bea, valamint Körmendi Péter és kisegyüttese.