EUR: 305,19 Ft
CHF: 276,55 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Program

Válságzsonglőrök – A nagy dobás

A nagy dobás hatalmas sikerét szinte azelőtt borítékolni lehetett, hogy akár egy képkockát is leforgattak volna belőle. A 2000-es évek második felétől a világot meghatározó gazdasági válság egyszerre hálás és kényes téma a hollywoodi filmkészítőknek, de ha mindezt egy kevés humorral főszerezik, ahol négy teljesen kívülálló férfi egyszerre vette észre, hogy hamarosan globális szinten összeomlik a gazdaság, ki lehet főzni valami jót. A lelkes pénzügyi zsonglőröknek ugyanis támadt egy jó ötletük: befektetnek! Persze ezzel csupán néhány gazdasági matekszakot végzett nézőt lehetett volna bevonzani a moziba, ezért a producerek olyan sztárokat szedtek össze – leginkább a gyengébbik nem kedvéért – mint Ryan Gosling, Christain Bale és Brad Pitt, akik önmagukban is megérnének két órát a moziban, így hármasban meg pláne.

A-nagy-dobasTudta-e? 

– A sztárok potom pénzért vállalták a szerepet, ugyanis a film költségvetése „csak” 28 millió dollár volt.

– Néhány pillanatra feltűnik benne a Wall Street farkasa című film bombázója, Margot Robbie, aki önmagát alakítja.

– A filmet öt Oscar-díjra és négy Golden Globe-ra jelölték.

Kapcsolódó Cikkek

  • Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

    Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

    Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!

  • Himnuszt kapott a 6. Paloznaki Jazzpiknik!

    Himnuszt kapott a 6. Paloznaki Jazzpiknik!

    Fábián Juli, aki kezdetektől végigkíséri a pikniket és az első fellépők között volt, Zoohackerrel igazi nyári slágert rakott össze, a Jazz & Wine című dalt már játsszák a rádiók.