EUR: 308,74 Ft
CHF: 267,69 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XV.kerület

Állatbarát az Ázsia

kutyabaratMegnyitotta kapuit az AsiaCenter a házi kedvencekkel érkezők előtt. Az új házirend szerint a kutyákat is beengedik az üzletházba – írja a kutyabarat.hu. A gyakorlatban ugyan eddig is be lehetett vinni a központ területére a kis testű négylábúakat, de ezt most megfelelő szabályozással hivatalossá is tették.

Az állatbarát cél nem újdonság az AsiaCenterben, ahol évek óta rendszeresen helyszínt biztosítanak kutyás rendezvények és versenyek számára, szerveznek állatsimogató programokat, valamint kiváló kapcsolatot ápolnak a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal. Az alapítvány gazdára váró állatai közül néhányat havonta egyszer az AsiaCenterben be is mutatnak majd. A cél az, hogy a vásárlókból a személyes találkozás során állatbarátok vagy akár leendő örökbefogadók váljanak. Az új állatbarát-házirend kikerült a falra. Itt nemcsak a pórázon vezetett kutyák, de más kis testű háziállatok is szívesen látott vendégek, kivéve azon üzletekben, amelyek tiltó matrica kihelyezésével kifejezetten jelzik ennek ellenkezőjét.

Az AsiaCenter minden mosdójának előterében elhelyeztek itatótálakat a kedvencek részére. Annak érdekében pedig, hogy az állattal érkező vásárlók is nyugodtan étkezhessenek, az éttermi részlegen külön az ő számukra kijelölt asztalokat is találnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.