EUR: 307,21 Ft
CHF: 281,55 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XV.kerület

Állatbarát az Ázsia

kutyabaratMegnyitotta kapuit az AsiaCenter a házi kedvencekkel érkezők előtt. Az új házirend szerint a kutyákat is beengedik az üzletházba – írja a kutyabarat.hu. A gyakorlatban ugyan eddig is be lehetett vinni a központ területére a kis testű négylábúakat, de ezt most megfelelő szabályozással hivatalossá is tették.

Az állatbarát cél nem újdonság az AsiaCenterben, ahol évek óta rendszeresen helyszínt biztosítanak kutyás rendezvények és versenyek számára, szerveznek állatsimogató programokat, valamint kiváló kapcsolatot ápolnak a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal. Az alapítvány gazdára váró állatai közül néhányat havonta egyszer az AsiaCenterben be is mutatnak majd. A cél az, hogy a vásárlókból a személyes találkozás során állatbarátok vagy akár leendő örökbefogadók váljanak. Az új állatbarát-házirend kikerült a falra. Itt nemcsak a pórázon vezetett kutyák, de más kis testű háziállatok is szívesen látott vendégek, kivéve azon üzletekben, amelyek tiltó matrica kihelyezésével kifejezetten jelzik ennek ellenkezőjét.

Az AsiaCenter minden mosdójának előterében elhelyeztek itatótálakat a kedvencek részére. Annak érdekében pedig, hogy az állattal érkező vásárlók is nyugodtan étkezhessenek, az éttermi részlegen külön az ő számukra kijelölt asztalokat is találnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.