EUR: 312,09 Ft
CHF: 267,26 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb XV.kerület

Állatbarát az Ázsia

kutyabaratMegnyitotta kapuit az AsiaCenter a házi kedvencekkel érkezők előtt. Az új házirend szerint a kutyákat is beengedik az üzletházba – írja a kutyabarat.hu. A gyakorlatban ugyan eddig is be lehetett vinni a központ területére a kis testű négylábúakat, de ezt most megfelelő szabályozással hivatalossá is tették.

Az állatbarát cél nem újdonság az AsiaCenterben, ahol évek óta rendszeresen helyszínt biztosítanak kutyás rendezvények és versenyek számára, szerveznek állatsimogató programokat, valamint kiváló kapcsolatot ápolnak a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal. Az alapítvány gazdára váró állatai közül néhányat havonta egyszer az AsiaCenterben be is mutatnak majd. A cél az, hogy a vásárlókból a személyes találkozás során állatbarátok vagy akár leendő örökbefogadók váljanak. Az új állatbarát-házirend kikerült a falra. Itt nemcsak a pórázon vezetett kutyák, de más kis testű háziállatok is szívesen látott vendégek, kivéve azon üzletekben, amelyek tiltó matrica kihelyezésével kifejezetten jelzik ennek ellenkezőjét.


Az AsiaCenter minden mosdójának előterében elhelyeztek itatótálakat a kedvencek részére. Annak érdekében pedig, hogy az állattal érkező vásárlók is nyugodtan étkezhessenek, az éttermi részlegen külön az ő számukra kijelölt asztalokat is találnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.