EUR: 313,31 Ft
CHF: 261,48 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XVI.kerület

Analitikus könyvelő kerestetik

Vagyonhasznosítási referens (analitikus könyvelő) munkakör betöltésére hirdet pályázatot az önkormányzat, határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyra, hat hónap próbaidővel. A munkakör betöltőjének feladatai: a befizetések nyilvántartása, könyvelése, bank rögzítése, hátralékok folyamatos figyelése, behajtásának előkészítése. Ügyfélfogadás, számlaegyeztetések, díjak és költségek nyilvántartása és számlázása, vevői analitika egyeztetése a főkönyvi egyezőség érdekében. Év végén a nyitott tételek egyeztetése és leltár készítése a mérleghez, a költségvetéshez és beszámolóhoz kapcsolódó adatszolgáltatás, egyéb kigyűjtések.
A munkakör betöltésének feltétele középiskolai vagy felsőfokú végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; középiskolai végzettség vagy felsőfokú végzettség és OKJ-s gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző, banki ügyintéző vagy szakirányú felsőfokú végzettség.

A munkakör március 21-től tölthető be. Az önéletrajzokat és a motivációs leveleket e-mailben várják a drlukacs@bp16.hu címre.
Érdeklődni a 4011-480-as telefonszámon, illetve a 0620-4043419-es mobilszámon lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.