EUR: 313,13 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XVI.kerület

András bácsi titka a sok munka

Kovács Péter polgármester is köszöntötte András bácsit 90. születésnapja alkalmából

Kovács Péter polgármester is köszöntötte András bácsit 90. születésnapja alkalmából

Gajdos Andrást 90. születésnapján Kovács Péter polgármester is felköszöntötte. András bácsi Újfehértón született 1926-ban, közlekedésgépészeti technikumot végzett, majd a debreceni Vagongyárban dolgozott. 1947-ben került fel Budapestre, a Ganz-MÁVAG-nál dízeltelep-tervezőként dolgozott 1982-ig, majd 1987-ig − nyugdíjba vonulásáig − a Vegyipari Tervező Intézet munkatársa volt. 1953-ban nősült, azóta boldog házasságban él, egy fia és két unokája született. A család 41 éve él a Kertvárosban.  András bácsi szerint a hosszú élet titka, hogy sohase hagyjuk abba a munkát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.