EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVI.kerület

András bácsi titka a sok munka

Kovács Péter polgármester is köszöntötte András bácsit 90. születésnapja alkalmából

Kovács Péter polgármester is köszöntötte András bácsit 90. születésnapja alkalmából

Gajdos Andrást 90. születésnapján Kovács Péter polgármester is felköszöntötte. András bácsi Újfehértón született 1926-ban, közlekedésgépészeti technikumot végzett, majd a debreceni Vagongyárban dolgozott. 1947-ben került fel Budapestre, a Ganz-MÁVAG-nál dízeltelep-tervezőként dolgozott 1982-ig, majd 1987-ig − nyugdíjba vonulásáig − a Vegyipari Tervező Intézet munkatársa volt. 1953-ban nősült, azóta boldog házasságban él, egy fia és két unokája született. A család 41 éve él a Kertvárosban.  András bácsi szerint a hosszú élet titka, hogy sohase hagyjuk abba a munkát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.