EUR: 304,47 Ft
CHF: 272,87 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XVI.kerület

András bácsi titka a sok munka

Kovács Péter polgármester is köszöntötte András bácsit 90. születésnapja alkalmából

Kovács Péter polgármester is köszöntötte András bácsit 90. születésnapja alkalmából

Gajdos Andrást 90. születésnapján Kovács Péter polgármester is felköszöntötte. András bácsi Újfehértón született 1926-ban, közlekedésgépészeti technikumot végzett, majd a debreceni Vagongyárban dolgozott. 1947-ben került fel Budapestre, a Ganz-MÁVAG-nál dízeltelep-tervezőként dolgozott 1982-ig, majd 1987-ig − nyugdíjba vonulásáig − a Vegyipari Tervező Intézet munkatársa volt. 1953-ban nősült, azóta boldog házasságban él, egy fia és két unokája született. A család 41 éve él a Kertvárosban.  András bácsi szerint a hosszú élet titka, hogy sohase hagyjuk abba a munkát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.