EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,84 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület

Az alagúton is átmegy a fonódó

Befejezték a Lánchíd budai hídfője alatti villamosalagút felújítását, ezért március közepétől teljes vonalán, Dél-Budától Óbudáig közlekedik a 19-es és a 41-es villamos is.

A Lánchíd budai hídfője alatt húzódó villamosalagút felújítását tavaly márciusában azért kezdték el, hogy minden, a budai fonódó hálózaton közlekedő villamostípus át tudjon haladni azon. Március második felétől ennek köszönhetően a teljes vonalán közlekedik a 19-es és a 41-es villamos: előbbi a Kelenföld vasútállomás M, utóbbi a Kamaraerdei Ifjúsági Park végállomásától Óbudáig, a Bécsi út/Vörösvári út végállomásig. Ettől kezdve a 109-es busz is végleges útvonalán, Óbuda, Bogdáni út és a Batthyány tér M+H között viszi az utasokat.

 

Budai fonódó villamos munkálatok, Clark Ádám tér, Széchenyi lánchíd, Alagút (Fotó: Keresztesi Balázs)

Elkészült a Lánchíd budai hídfője alatti villamosalagút

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.