EUR: 309,83 Ft
CHF: 267,15 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Egyéb XX.kerület

Az egész Borsos família az SZTK sikeréért dolgozik

Borsos Vilmos kapusedzőként, Borsos Balázs erőnléti edzőként, ifjabb Borsos Vilmos pedig kapusként részese a Szigetszentmiklós labdarúgócsapatánál a bő keretnek. A klub honlapjának beszámolójából kiderül, utóbbi az U−17-es csapat tagja, ráadásul nemrég esett túl a posztváltáson.

– Nem az én ötletem volt, hogy kapus legyen, korábban a mezőnyben futballozott – mondta Borsos Vilmos. – Részt vett egy tornán, ahol nem volt a csapatnak kapusa, és ő állt a gólvonalra. Az eseményen ott volt Nyilasi Tibor is, aki csak annyit mondott, hogy vétek lenne nem védetni őt a jövőben. Hallgattunk rá. Nyáron az átigazolási időszakban készült először a felnőtt kerettel, amikor nem volt elég kapusunk. Az akkori edző, Horváth Ferenc kérte, hogy vigyem magammal az edzésekre. Elégedett volt vele, így végig ott volt. Vágó Attila is kérte, hogy most jöjjön velünk, mert neki sem volt rá panasza.

Érdekes a helyzet, hiszen a vezetőedző, Vágó Attila fia, Vágó Levente is a keret tagja, vagyis az edzéseken két apuka is figyeli a gyermekét.

– Ebből nekem nincs problémám, mert ha a helyzet úgy kívánja, letolom az edzéseken is – folytatta Borsos Vilmos. – Aztán otthon megdicsérem. Mindig olyan visszajelzést kap tőlem, amilyet érdemel. Nincs kivételezés.

A kapusedző nagyobbik fia, Balázs lényegében már kolléga, hiszen a szakmai stáb tagja. – Együtt megyünk reggel dolgozni – folytatta Vilmos. – Nagyon büszke vagyok rá, hogy munkát kapott. Látom, hogy mennyit dolgozik, és jó nézni, hogy komolyan veszi, amit csinál. A futballisták nem mindig mosolyognak az edzésein, de nem is kell.

A családból a hölgyektől sem áll távol a sport. Borsos Andrea az utánpótlásban dolgozik, Lili pedig az NB I-es Jászberény röplabdázója.

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.