EUR: 310,15 Ft
CHF: 289,70 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb XIII.kerület

Babaköszöntő csomagot kapnak a kicsik

CSECSEMŐBabaköszöntő csomagot vezetnek be a kerületben. A csomag  egy fehér babatakarót, kapucnis törülközőt, sapkát, partedlit és  bodyt tartalmaz, de található benne egy egy szoptatási tanácsadó füzet és egy gyerekbetegségekről és a kerületi gyermekintézményekről szóló információs füzet is. A csomag mellett a kisbabás családok igényelhetnek életkezdési támogatást is. Ennek összege 30 ezer forint, melyet a Start-számlára utal át az önkormányzat. A pályázat részletei szintén a babaköszöntő csomagban lévő információs füzetben találhatók, de alapfeltétel, hogy a kérelmező szülő a kérelem benyújtását megelőző egy évben kerületi lakcímmel rendelkezett és életvitelszerűen a XIII. kerületben élt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.