EUR: 304,05 Ft
CHF: 266,52 Ft
2017. augusztus 16., szerda
Ábrahám

Sport

Bacskai Balázs a hét bunyósa a félprofik között

Jól sikerült ökölvívó Európa-bajnokunk, Bacskai Balázs bemutatkozása a WSB (World Series Boxing) félprofi szervezetben. A magyar öklöző ugyanis nemhogy simán legyőzte az egyébként már olimpiai kvótával rendelkező ír Donnellyt, de őt választották a hét sportolójának a szervezetben.
bacskai meccs

Bacskai Balázs (szemben) esélyt sem adott ellenfelének

Bacskai Balázs első alkalommal lépett szorítók közé öt menetes mérkőzésen, de ez semmilyen problémát nem okozott neki: a venezuelai mérkőzésen a magyar sportoló olyan jól küzdött, hogy a negyedik és az ötödik menetben háromszor is számolni kellett.
– Hatalmas élmény volt ekkora tömeg előtt bokszolni – mondta a mérkőzéssel kapcsolatban Bacskai Balázs. – Végig szurkolták a meccsem pedig eddig soha sem láttak, nem is tudtak rólam. Az edzőm, Erdei Zsolt jelenléte is nagy erőt adott, nem beszélve a felkészülésemhez nyújtott segítségéről. Az első öt menetes csatám miatt azért eléggé izgultam , hogy hogy fog menni,főleg , hogy egy tapasztalt wsb-s volt az ellenfelem, olyan magasan volt az adrenalin bennem, hogy az fel sem tűnt nekem.
A győzelemnek köszönhetően a WSB Bacskai Balázst választotta a hét ökölvívójának. Ennek kapcsán részletesen bemutatta a sportolót, aki hét éves korában kezdte az ökölvívást. Elmondják, hogy első edzője az Eb ezüstérmes Bacskai Imre volt, az édesapja. Jelenleg Erdei Zsolt egykori profi világ és Kovács László szövetségi kapitány felügyelete alatt edz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szuperbusszal utazik a Fradi

  Szuperbusszal utazik a Fradi

  Bemutatta a Ferencvárosi Torna Club a labdarúgócsapat új buszát. Az FTC játékosai mostantól kezdve egy Neoplan Tourliner P22-SEK fedélzetén gördülnek majd az utakon, amikor idegenbeli mérkőzésre utaznak.

 • Hanga Ádámot kivásárolták

  Hanga Ádámot kivásárolták

  A Barcelona kivásárolta a spanyol élvonalban játszó Hanga Ádámot a Baskonia Vitoria Gasteiz kosárlabdacsapatától – írta az AS spanyol sportnapilap.

 • Cristiano: félig ember, félig gép

  Cristiano: félig ember, félig gép

  Nem akármilyen felsőtestet villantott Cristiano Ronaldo vasárnap esti El Clasicón. A négyszeres aranylabdás portugál továbbra is tökéletes formában van, annak ellenére, hogy ő tért vissza legkésőbb csapatához.