2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb XIII.kerület

Bacskai tarolt a Bocskain

Hatodszor diadalmaskodott Bacskai Balázs, a Vasas Európa-bajnok sportolója a 60. Bocskai István ökölvívó-emlékversenyen. A torna legjobb öklözőjének is megválasztották.

bacskai_sport

Bacskai Balázs és edzője, Erdei Zsolt a versenyen nyert serleggel

− Két év kihagyás után tértem vissza a versenyre − mondta lapunknak Bacskai Balázs. − Nagyon jó érzés ott lenni a viadalon, döntőbe jutni, majd a végén aranyat nyerni. A mezőny nagyon erős volt, sok jó külföldi bokszoló eljött. Én három meccset vívtam, és végül mindet egyhangú pontozással nyertem − összegzett Balázs, aki döntőbeli török ellenfelétől egyszer már kikapott. Jó bunyós, mindent elmond róla, hogy már kiharcolta az olimpiai szereplést.


− Összességében kezd visszaköszönni az Erdei Zsolttal való közös munka hatása, felszabadultabban, könnyedebben és talán látványosabban tudok bunyózni. Áprilisban kezdődnek a kvalifikációs versenyek, nyilván jót tett ez a győzelem az önbizalom szempontjából is, de addig még sok idő van, az ellenfelek is javulni fognak, nekem viszont nem lehet más célom, mint élni életem utolsó esélyével és kijutni az olimpiára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.