2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XIII.kerület

Bacskai tarolt a Bocskain

Hatodszor diadalmaskodott Bacskai Balázs, a Vasas Európa-bajnok sportolója a 60. Bocskai István ökölvívó-emlékversenyen. A torna legjobb öklözőjének is megválasztották.

bacskai_sport

Bacskai Balázs és edzője, Erdei Zsolt a versenyen nyert serleggel

− Két év kihagyás után tértem vissza a versenyre − mondta lapunknak Bacskai Balázs. − Nagyon jó érzés ott lenni a viadalon, döntőbe jutni, majd a végén aranyat nyerni. A mezőny nagyon erős volt, sok jó külföldi bokszoló eljött. Én három meccset vívtam, és végül mindet egyhangú pontozással nyertem − összegzett Balázs, aki döntőbeli török ellenfelétől egyszer már kikapott. Jó bunyós, mindent elmond róla, hogy már kiharcolta az olimpiai szereplést.


− Összességében kezd visszaköszönni az Erdei Zsolttal való közös munka hatása, felszabadultabban, könnyedebben és talán látványosabban tudok bunyózni. Áprilisban kezdődnek a kvalifikációs versenyek, nyilván jót tett ez a győzelem az önbizalom szempontjából is, de addig még sok idő van, az ellenfelek is javulni fognak, nekem viszont nem lehet más célom, mint élni életem utolsó esélyével és kijutni az olimpiára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.