EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XIX.kerület

Belülről fakadó természetesség

Hullan Bea Szenvedélyes hétköznapok című kiállítását Szabó Sipos Barnabás színművész nyitotta meg múlt héten a Kispesti Munkásotthon Előtér-galériájában. A festőművész mediterrán városait, tájait április 7-ig láthatják az érdeklődők. Az alkotó autodidakta módon tanult festeni – a megnyitón be is avatta az érdeklődőket –, de mint mondta, lehet, ha tanulta volna, éppen a belülről fakadó természetesség hiányozna belőle.

Hullan Bea Szenvedélyes hétköznapok című kiállítás megnyitó Szabó Sipos Barnabás  (Fotó: Máté Krisztián)

Hullan Bea kiállítását Szabó Sipos Barnabás nyitotta meg (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.