2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Külföld

Cate Blanchett ódákat zenget a Saul fiáról

A kétszeres Oscar-díjas ausztrál színésznő már korábban is elismerően nyilatkozott Nemes Jeles László Oscar-díjas filmjéről, legutóbb pont a Governors Ball-on ( Az Oscar-díj után tartott ünnepi vacsora – a szerk.) méltatta a holokauszt filmet.

Cate Blanchett @ the 88th Academy Awards held @ the Dolby theatre. February 28, 2016, Image: 275724906, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual– Nem tudnám felsorolni, hogy kik azok a filmes szakemberek, akik ezen a vacsorán gratuláltak nekünk, mindenki rendkívül elismerően nyilatkozott. Számomra Cate Blanchett személye a legkiemelkedőbb, újfent rendkívül meleg szavakkal méltatta a filmet-mesélte Rajna Gábor producer.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.