2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Külföld

Cate Blanchett ódákat zenget a Saul fiáról

A kétszeres Oscar-díjas ausztrál színésznő már korábban is elismerően nyilatkozott Nemes Jeles László Oscar-díjas filmjéről, legutóbb pont a Governors Ball-on ( Az Oscar-díj után tartott ünnepi vacsora – a szerk.) méltatta a holokauszt filmet.

Cate Blanchett @ the 88th Academy Awards held @ the Dolby theatre. February 28, 2016, Image: 275724906, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual– Nem tudnám felsorolni, hogy kik azok a filmes szakemberek, akik ezen a vacsorán gratuláltak nekünk, mindenki rendkívül elismerően nyilatkozott. Számomra Cate Blanchett személye a legkiemelkedőbb, újfent rendkívül meleg szavakkal méltatta a filmet-mesélte Rajna Gábor producer.

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.