EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Charles Bronson szerepében Bruce Willis!

Bruce Willisszel újraforgatja a Bosszúvágy című filmet a Paramount filmstúdió, amely 1974-ben Charles Bronson főszereplésével készítette el eredeti nagysikerű akciófilmjét.

Az új feldolgozáshoz Aharon Keshales és Navot Papushado izraeli filmrendezőket nyerték meg, akik egyebek között a 2013-ban készült Csúnya, gonosz bácsik című thrillert jegyzik. A forgatás nyáron kezdődik – adta hírül a deadline.com filmportál.

A Michael Winner rendezésében 1974-ben készül akciófilm nagy sikert hozott a Paramountnak, a 3 millió dolláros költségvetésből készült alkotás 22 millió dollár jegybevételre tett szert a mozikban.

Az eredeti film Brian Garfield regénye nyomán készült, amelynek főszereplője Paul Kersey építész, egy átlagos amerikai állampolgár, aki nyugodt, boldog életét él családjával. Feleségét azonban fegyveresek meggyilkolják, lányát megerőszakolják, amikor betörnek otthonukba. Kersey maga ered a bűnözők nyomába.

A film sikere nyomán a Paramount elkészítette a Bosszúvágy négy folytatását, amelyek közül háromban játszott Bronson.

Az új változat forgatókönyvét Joe Carnahan, Dan Gilroy és Graham Yost írta.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.