EUR: 309,29 Ft
CHF: 288,62 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XI.kerület

Cseh Tamás-ösztöndíj

A kerületi énekes-előadóművészről nevezték el azt az ösztöndíjat, amelyre kortárs zenei tehetségek pályázhatnak. A Cseh Tamás-ösztöndíj 1–12 havi időtartamra adományozható. Az ösztöndíj havi összege minimum bruttó 50 ezer forint, de legfeljebb bruttó 75 ezer forint.

Erre azok jelentkezhetnek, akik a legalább öt éve – pályakezdő-ösztöndíj esetében három éve – XI. kerületi állandó lakóhellyel rendelkeznek. A Cseh Tamás zenei ösztöndíj évente legfeljebb egy fő részére adományozható. Nem pályázhat az a művész, aki más, a tárgyévre jóváhagyott ösztöndíjban részesül, vagy nappali tagozatos PhD-ösztöndíjas, illetve e rendelet alapján egymást követő két évben már valamelyik ösztöndíjban részesült. Az elnyert ösztöndíjakat adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli. Pályázati adatlapok beszerezhetők a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Bocskai út 39–41.), illetve letölthetők az ujbuda.hu oldalról. A pályázat beadásának határideje: április 11.

Cseh Tamás nap Kőbányán (Fotó: Máté Krisztián)

A fiatal zenészek Cseh Tamás-napot is tartanak közösen

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.

 • Túrával kezdték a tavaszt

  Túrával kezdték a tavaszt

  Kisgyermekes családok, fiatalok és nyugdíjasok egyaránt nekivágtak a budai hegyek zöldellő erdei útvonalainak a tavaszköszöntő…

 • Fatboy Slim a VOLT-on

  Fatboy Slim a VOLT-on

  A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája visszatér a 25. Telekom VOLT Fesztiválon, június 26-án. Norman Cook, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Fatboy Slim nevéhez olyan nagy slágerek fűződnek, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now.