EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Tatabánya

Egymásra reflektáló, összekacsintó alkotások

Méltó módon, Szamódy Zsolt Olaf fotóművész és Szunyogh László szobrászművész közös kiállításának megnyitójával kezdődhetett el az idei Tatabányai Tavaszi Fesztivál. A jó barátságban és szellemi kapcsolatban lévő két alkotó évtizedes szokása, hogy műveiket időnként közösen mutatják be az érdeklődőknek. A Kortárs Galériában ezúttal legfrissebb egymásra reflektáló alkotásaik: fotók és kisplasztikák vendégeskednek.

12b

− Mindig figyeljük egymás munkáját, hol közelről, hol távolabbról. Egy-egy közös kiállítás előtt sokat beszélgetünk, véleményt kérünk és véleményezünk. A mostani kiállításra igyekeztem a legfrissebb munkáimat elhozni. Az elmúlt évekből válogattam, zömében olyan alkotásokat, amelyek itt még nem jártak − tájékoztatott Szunyogh László, hozzátéve, két munkája olyannyira új, hogy, erre a tárlatra készült el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.