EUR: 312,71 Ft
CHF: 261,89 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb IV.kerület

Elnézést kért az UTE Bernd Storcktól

Telki, 2015. október 19. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya beszél a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában 2015. október 19-én. A magyar válogatott november 15-én a Groupama Arénában lép pályára a norvégok ellen. MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

A stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező mulasztása miatt nem jutott be a Szusza Ferenc Stadionba Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Legalábbis ezt állapította meg az Újpest FC belső vizsgálata.

Mint ahogy arról több médium is beszámolt, Bernd Storck az Újpest−Videoton bajnoki mérkőzést szerette volna a helyszínen megtekinteni segítőjével, Andreas Möllerrel, ám annak ellenére nem jutott be, hogy érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett.


Az Újpest FC honlapjának közleménye szerint belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, a térfigyelő kamerák felvételei alapján pedig kiderült, hogy a Szusza Ferenc Stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező követett el mulasztást, mivel nem találta Bernd Storck autójának rendszámát a nála lévő listán.

„Az ügy részletes kivizsgálása még tart, igyekszünk megtalálni a konkrét felelősöket, ezt követően pedig haladéktalanul megtesszük a szükséges lépéseket. Addig is elnézést kérünk az érintettektől, Bernd Storcktól, Andreas Möllertől, valamint a rendőrségtől, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő” − áll a klub közleményében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.