2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XV.kerület

Előadás-sorozat a csendes gyilkosról

egészségA szív- és érrendszeri betegségek okairól szervez előadás-sorozatot a Hetednapi Adventista Egyház a Pestújhelyi Közösségi Házban. Legközelebb március 22 -én a táplálkozással összefüggő daganatos megbetegedésekről lesz szó, április 5-én a daganatos betegségek lelki okai, április 19-én az elhízás rejtett okai és a tartós fogyás lehetősége, május 3-án a stresszkezelés nyolc lépésben, május 17-én a pajzsmirigyműködés, május 31-én pedig a méregtelenítés témaköre áll a fókuszban, Az előadók között van Tóth Gábor élelmiszer-ipari mérnök, Wolfgang Köbel fitoterapeuta, Szabó János pszichológus, Frend László életmódoktató. A kéthetenként kedd este megtartott előadások 18 órakor kezdődnek. Terembérleti hozzájárulás 300 forint. Az előadások célja a tájékoztatás, ügynöki tevékenységet nem folytatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.