EUR: 312,91 Ft
CHF: 261,33 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XXI.kerület

Felfüggesztett börtönt kapott egy kórházi ápolóra támadó férfi

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a XX., XXI. és XXIII. kerületi bíróság egy 22 éves férfit, aki késsel támadt egy kórházi ápolóra – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség az MTI-t. Ibolya Tibor főügyész közölte: a férfit egy fővárosi szórakozóhelyről erősen ittas állapotban szállították be a kórházba, ahol már az elhelyezésekor agresszív volt. Állapotát óránként ellenőrizte egy ápoló, akit hajnali négy óra körül minden előzmény nélkül egy magánál tartott késsel megtámadott: a hasa irányába csapott, ennek következtében a kórházi dolgozó könnyebben megsérült. A bíróság súlyos testi sértés kísérlete miatt egy év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három évre felfüggesztette.
– A tárgyaláson eljáró ügyész fellebbezett az ítélet ellen és letöltendő börtönbüntetést kért az elkövetőre – áll a közleményben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.