2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXI.kerület

Felfüggesztett börtönt kapott egy kórházi ápolóra támadó férfi

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a XX., XXI. és XXIII. kerületi bíróság egy 22 éves férfit, aki késsel támadt egy kórházi ápolóra – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség az MTI-t. Ibolya Tibor főügyész közölte: a férfit egy fővárosi szórakozóhelyről erősen ittas állapotban szállították be a kórházba, ahol már az elhelyezésekor agresszív volt. Állapotát óránként ellenőrizte egy ápoló, akit hajnali négy óra körül minden előzmény nélkül egy magánál tartott késsel megtámadott: a hasa irányába csapott, ennek következtében a kórházi dolgozó könnyebben megsérült. A bíróság súlyos testi sértés kísérlete miatt egy év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három évre felfüggesztette.
– A tárgyaláson eljáró ügyész fellebbezett az ítélet ellen és letöltendő börtönbüntetést kért az elkövetőre – áll a közleményben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.