EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb III.kerület

Figyelem, forgalomkorlátozás!

Várhatóan március 15-éig a III. kerületi Pomázi úton és az Aranyhegyi úton a meglévő terelések és lezárások mellett további jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Budapest, 2016. január 6. Forgalmirend-változás és sávlezárás a budapesti Árpád fejedelem útján a Gróf Eszterházy János rakparton végzett támfalmegerősítés munkálatai miatt 2016. január 6-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Fotó : MTI

A téli leállást követően ugyanis folytatódnak a Budapest–Esztergom vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó út- és közműépítési munkálatok, ezek várhatóan március közepéig elhúzódnak. A Pomázi úton, a Törökkő utcai becsatlakozás térségében 60 méter hosszan sávlezárásra kell számítani, ezért a munkaterület mellett jelzőlámpás forgalomirányítással egy sávon váltakozó irányban haladhat majd a közúti forgalom. A kivitelezés idején a Csillaghegyi út a Bojtár utca felől zsákutcává válik.

A másik korlátozással érintett terület az építés alatt álló Pomázi úti felüljáró északi oldalánál lesz. A Bécsi út felé vezető jelenlegi egyirányú ágat lezárják, emiatt a forgalmat mindkét irányban újból a Csillaghegy felé terelik. Az Aranyhegyi út építéséhez kapcsolódóan a Rozsda utca magasságában mintegy 150 méter hosszú szakaszon jelzőlámpás irányítással szabályozott félpályás útlezárás lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.