EUR: 312,26 Ft
CHF: 261,51 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb III.kerület

Figyelem, forgalomkorlátozás!

Várhatóan március 15-éig a III. kerületi Pomázi úton és az Aranyhegyi úton a meglévő terelések és lezárások mellett további jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Budapest, 2016. január 6. Forgalmirend-változás és sávlezárás a budapesti Árpád fejedelem útján a Gróf Eszterházy János rakparton végzett támfalmegerősítés munkálatai miatt 2016. január 6-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Fotó : MTI

A téli leállást követően ugyanis folytatódnak a Budapest–Esztergom vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó út- és közműépítési munkálatok, ezek várhatóan március közepéig elhúzódnak. A Pomázi úton, a Törökkő utcai becsatlakozás térségében 60 méter hosszan sávlezárásra kell számítani, ezért a munkaterület mellett jelzőlámpás forgalomirányítással egy sávon váltakozó irányban haladhat majd a közúti forgalom. A kivitelezés idején a Csillaghegyi út a Bojtár utca felől zsákutcává válik.


A másik korlátozással érintett terület az építés alatt álló Pomázi úti felüljáró északi oldalánál lesz. A Bécsi út felé vezető jelenlegi egyirányú ágat lezárják, emiatt a forgalmat mindkét irányban újból a Csillaghegy felé terelik. Az Aranyhegyi út építéséhez kapcsolódóan a Rozsda utca magasságában mintegy 150 méter hosszú szakaszon jelzőlámpás irányítással szabályozott félpályás útlezárás lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.