EUR: 308,37 Ft
CHF: 287,90 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XII.kerület

Figyelembe veszi a lakók érdekeit a TE

Csörsz utca, lakóház (Fotó: Keresztesi Balázs)

A multifunkciós sportcsarnokot a Csörsz utcai házaktól legalább 100 méteres távolságra helyezik el

A Testnevelési Egyetem campusának fejlesztéséhez a kormány 36,8 milliárd forint támogatást biztosít. Az elkészült tervekről egyeztetést folytattak a Hegyvidék önkormányzatával és a környékbeli lakók képviselőivel. Az itt élők szempontjait figyelembe véve átalakították a Csörsz utcai sporttelepre vonatkozó elképzeléseket: a multifunkciós sportcsarnokot a Hegyalja út felőli oldalon, a Csörsz utcai házaktól legalább 100 méteres távolságra helyezik el, ezért az a lakók kilátását nem zavarja és árnyékot sem vet majd az épületekre. A szomszédos közparkból egyetlen négyzetcentimétert sem vesznek el, és arra is ügyeltek, hogy a sportcsarnok buszokkal, autókkal való megközelítése ne a Csörsz utca felől történjen. (12.)

Testnevelési Egyetem, TF (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kompromisszumos megoldás született a Testnevelési Egyetem campusának fejlesztéséről

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.