EUR: 310,50 Ft
CHF: 259,21 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XVII.kerület

Folytatódnak az útfelújítások

Legutóbbi ülésén a kerületi képviselő-testület megtárgyalta a főváros által elfogadott 2016-os költségvetést. Ebben három és fél milliárd forintnyi KÖZ-TÉR pályázatot hirdetnek meg és több főutat is felújítanak. A kerület idei költségvetése a következő felújításokat tartalmazza: a Flamingó utca, a Helikopter út és az Egészségház utca burkolata megújulhat, valamint a városhatárig teljes burkolatcserét hajtanak végre a Péceli úton. A Fő téren a Ferihegyi út és a Pesti út találkozásánál a Ferihegyi út önálló balra, jobbra kanyarodó és önálló, egyenesen haladó sávot kap. Bár nem kerületi utak, de az idei költségvetés részeként felújítják a Keresztúri utat a kerülethatártól a vasúti átjáróig. Ezt teszik a Bökényföldi és a Cinkotai úttal, de mivel ezek kerékpárutakat is magukba foglalnak, az engedélyezési eljárás eltolódhat 2017-re.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.