EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,81 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb I.kerület XII.kerület

Frankofón Filmnapok

A Fő utcában működő Francia Intézet jóvoltából február 26-tól április 2-ig dúskálhatnak a jobbnál jobb filmekben a francia nyelv és kultúra szerelmesei. A Frankofón Filmnapok keretében a francia alkotások legjavát ismerheti meg a közönség. A vetítéseken olyan sztárokkal találkozhatunk a mozivásznon, mint Isabelle Huppert, Omar Sy, Vincent Cassel, Guillaume Canet, Mathieu Amalric vagy Gérard Depardieu. A legújabb francia filmek mellett kanadai, görög alkotások és nemzetközi koprodukciók is szerepelnek a programban. A Frankofón Filmnapok és Fesztivál részletes programfüzete a http://bit.ly/Frankofon-Filmnapok-Fesztival_2016_programfuzet (PDF) oldalon olvasható. Az eseményt a Facebookon – https://www.facebook.com/events/1711694752408714/ – is követhetik az érdeklődők.

Gérard Depardieu Loulou-A vagány

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.