EUR: 308,40 Ft
CHF: 267,18 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Egyéb I.kerület XII.kerület

Frankofón Filmnapok

A Fő utcában működő Francia Intézet jóvoltából február 26-tól április 2-ig dúskálhatnak a jobbnál jobb filmekben a francia nyelv és kultúra szerelmesei. A Frankofón Filmnapok keretében a francia alkotások legjavát ismerheti meg a közönség. A vetítéseken olyan sztárokkal találkozhatunk a mozivásznon, mint Isabelle Huppert, Omar Sy, Vincent Cassel, Guillaume Canet, Mathieu Amalric vagy Gérard Depardieu. A legújabb francia filmek mellett kanadai, görög alkotások és nemzetközi koprodukciók is szerepelnek a programban. A Frankofón Filmnapok és Fesztivál részletes programfüzete a http://bit.ly/Frankofon-Filmnapok-Fesztival_2016_programfuzet (PDF) oldalon olvasható. Az eseményt a Facebookon – https://www.facebook.com/events/1711694752408714/ – is követhetik az érdeklődők.

Gérard Depardieu Loulou-A vagány

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Városunk is csatlakozott azon kezdeményezéshez, amely a reformáció 500. évfordulója alkalmából októberben a Kárpát-medencei településekre futva viszi el Luther Márton 95 tételét.

 • A magyar Chagall

  A magyar Chagall

  Kádár Béla, a magyar Chagall kiállítása nyílt meg Kőhíd címmel vasárnap Székesfehérváron a Deák Gyűjteményben, a Városi Képtárban.

 • Divat a múzeumban

  Divat a múzeumban

  Az Iparművészeti Múzeumban rendeztek október 15-én divatbemutatót, azonban ez korántsem jelentette azt, hogy a divat muzeális darabjai vonultak volna fel a nézők előtt.