EUR: 307,59 Ft
CHF: 281,39 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Életmód

Gáspár Evelin harminckilós fogyásával motivál

Royal Shape megnyitó Gáspár Evelinnel (Fotó: Keresztesi Balázs)

Rénes Szilvia (balról), Gáspár Evelin és a Royal Shape első csapata
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy hónapja dolgozik együtt Rénes Szilvia és fogyókúrás csapata.  A tanácsadó és személyi edző legutóbb Gáspár Evelint hívta meg, hogy a fiatal lány példájával motiválja azokat a lányokat és asszonyokat, akik belevágtak az életmódváltásba.

A Royal Shape Life program elindítója, Rénes Szilvia a jelentkezőktől azt kérte, hogy egy motivációs levélben meséljék el, miért szeretnének változtatni szokásaikon. Az első csapattal egy hónapja dolgozik együtt: személyre szabott edzés, étrend és testkezelések garantálják a sikert. A kis csapat fogyókúrás vacsorával ünnepelte  az eddig leolvasztott kilókat, amelyre Gáspár Evelint is meghívták. A fiatal lány az elmúlt években közel 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

– Száz kiló voltam 14 éves koromban – mesélte Evelin. – Azóta  diétázom és 16 éves korom óta edzek, most 73 kiló vagyok. Még ötöt szeretnék leadni, iszonyatosan keményen küzdök érte. Átalakulásom történetét sokan követik az interneten, és örülök, hogy most személyesen is beszélhetek róla – mondta Gáspár Evelin, aki hosszan beszélgetett a Royal Shape csapattal. – Nagyon jó, hogy hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők – lelkesedett Evelin.

Rénes Szilvia életmód-tanácsadó, személyi edző fontosnak tartja, hogy motivációként sikeres példa álljon a fogyókúrázók előtt.

– Rengeteg erőt ad egy olyan ember, aki már  változtatott az életén, lefogyott és sokat tesz az egészségéért. Ez a fogyasztóprogram komplexen kezeli a súlyproblémát. Nem csak egy edzés, nem csak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. Kívülről és belülről is támadjuk a zsírt, hogy örökre megszabaduljunk tőle.

Kapcsolódó Cikkek

 • Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Keller András: Az ázsiaiak rajonganak a magyar zenéért

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Forró téma a nyári szabadság

  Forró téma a nyári szabadság

  Minden évben minimum két hét folyamatos pihenésre lenne szükség ahhoz, hogy a hétköznapi mókuskerékből kiszálljunk, és így feltöltődjünk.

 • Egyre népszerűbb a netes bankolás

  Egyre népszerűbb a netes bankolás

  Bár a bankfiókok továbbra is fontos szerepet töltenek be az ügyek intézésében, egyre többen használnak hazánkban internetbankot és mobilalkalmazást.

 • A tetőn spórolhatunk a legtöbbet

  A tetőn spórolhatunk a legtöbbet

  Csak minden hatodik magánépíttető gondolkozik energiahatékony és korszerű tetőben, holott építkezés vagy felújítás során 71 százalék számára az egyik legfontosabb szempont a jó hőszigetelés kialakítása.