2018. április 24., kedd
György

Egyéb XIV.kerület

Gazdag Tibor a színpadon szerelmes milliomos

Gazdag Tibor színművész (Fotó: Sáfár Tibor)

“Örültem, amikor megkaptam ezt a feladatot”
(Fotó: Sáfár Tibor)

A Pesti Magyar Színház színpadán szokatlan szerepben láthatják a nézők Gazdag Tibort. A többnyire sármos főhősöket alakító színész most megmutatja, hogy remek a humora, és nem csak énekelni, de táncolni is tud.

A Sugar (Van aki forrón szereti) című musical szerelmes milliomosát, Osgood Fieldinget  alakítja Gazdag Tibor, akit eddig ritkán láthattunk karakterszerepben.


– Örültem, amikor megkaptam ezt a feladatot – mondta lapunknak Gazdag Tibor. – Az a színész, aki fiatalabb korában főleg hősszerepeket kap, irigykedve figyeli azt a kollégát, aki eljátssza a tejfölt, vagyis a karakterfigurát.

gazdag

Gazdag Tibor, a szerelmes milliomos

A történet szerint két bohém zenész, Joe és Jerry véletlenül tanúi lettek egy maffialeszámolásnak, ezért menekülniük kell Chicagóból. Szerencséjükre egy zenekar floridai turnéra indul és épp szaxofonost meg bőgőst keres. Igen ám, csakhogy ez egy női zenekar! A srácok női ruhát öltenek és belevágnak a kalandba, amelynek során  betoppan az életükbe a szerelem is. Az egyiküknek a milliomos Osgood Fielding csapja a szelet.


– Ez egy igaz szerelem, hiszen ő nem tudja, hogy egy férfinak udvarol, aki női ruhában menekül. Vagyis nem a milliomos szerelme, hanem a szituáció a komikus, amibe keveredik, hiszen a szerelem, minden körülmények között szerelem – magyarázta nevetve a színész, aki azt is elárulta, hogy a tánctól egy kicsit tartott, de az éneklés egyáltalán nem okoz neki problémát. Jól érzi magát a Magyar Színház csapatában, akikkel már nem először dolgozik együtt. Azt is megtudtuk, hogy egyik legnagyobb kritikusa tinédzserlánya, Flóra.

– Szereti, ha egy vidámabb karakterben lát – mondta a Jóban Rosszban Pongrác dokija, aki örömmel tapasztalja, hogy a színházba járó közönség nem azonosítja sorozatbeli szerepével. A zuglóiaknak egyébként jó hír, hogy lakcímkártyájukkal tíz százalék kedvezményt kaphatnak az előadásra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.