EUR: 319,11 Ft
CHF: 274,98 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Belföld Tatabánya

Helyi cégek támogatásával újul meg az élményfürdő

A korábbiakban is népszerű volt a Gyémánt Fürdő, ahol évente több mint százezer vendég fordul meg. A 2009-ben átadott fürdőkomplexum méltán viseli a családbarát fürdő titulust, ugyanis számos család érkezik ide nap mint nap.

Ezért is véli fontosnak a fürdő vezetése, hogy a folyamatosan magas szintű szolgáltatások mellett évről évre új elemekkel gazdagítsák a szórakozásra, kikapcsolódásra szánt területeket.


– A napokban négy új élményelemmel gazdagodott a fürdő, köszönhetően a Sanmina-SCI és a Spar segítségének. Számunkra nagyon fontos, hogy a helyi cégek részt vegyenek a társadalmi szerepvállalásban, a fürdőnek ugyanis nem lenne egyszerű megtermelni az eszközök árát – mondta el lapunk kérdésére Hegedűs Mihály, a Gyémánt Fürdő marketingvezetője, aki szerint a nyári időszakig még több élményelemet kívánnak korszerűsíteni.

12a1

Dr. Hoffmann Károly, a Sanmina-SCI Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: a cég közel húsz éve van Tatabányán és nagyon fontosak számukra a dolgozók.


– Ez a létesítmény alkalmas arra, hogy befogadja őket és a családjukat, ezért is választottuk most a gyermekmedencét a támogatásra, és megbeszéltük azt is, hogy a nyáron megoldjuk a kinti medencék árnyékolását is. Dolgozóink rendszeresen látogatnak el a fürdőbe, tavaly háromezernél is több belépést regisztrált a Gyémánt.

A fürdő a város egyik leglátogatottabb létesítménye, az itt élők a munka mellett itt találják meg a kikapcsolódás lehetőségeit. Ezért is van szükség arra, hogy a fejlesztések megtörténjenek.

– A város folyamatosan keresi a pályázati lehetőségeket a fürdő fejlesztésére, például a gyógyászati szolgáltatások elindítását tervezzük az idősebb korosztály számára – adott felvilágosítást Schmidt Csaba polgármester, aki kiemelte: Tatabánya abban a szerencsés helyzetben van, hogy a helyben működő cégekre és vállalatokra nem csak munkaerő-piaci szempontból számíthat, aktív részt vállalnak a város fejlesztésében, az intézmények támogatásában, példás partnerei az önkormányzatnak. – Az élményfürdő pancsolója és a gyermekmedence két-két élményelemmel gazdagodott, előbbi a Sanmina-SCI Magyarország Kft., utóbbi pedig a Spar Magyarország Kft. jóvoltából. A kültéri strand pancsolója fölé a gyermekeket óvó árnyékoló kerül a Gyermelyi Zrt.-nek köszönhetően. Az idei felújításokból nem maradnak ki a csúszdák sem – mondta el a polgármester.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Köszönöm, Dad – Fotók!

    Orbán Viktor: Köszönöm, Dad – Fotók!

    Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-vel.

  • Országjáró turnéra indul az Operaház

    Országjáró turnéra indul az Operaház

    Az összes megyeszékhelyre eljut a 2018/2019-es évadban a Magyar Állami Operaház. Tíz településen bérletet indítanak, nyolc városban pedig egy-egy előadással lépnek fel – mondta el az intézmény főigazgatója csütörtökön Tatabányán.