EUR: 302,40 Ft
CHF: 265,37 Ft
2017. augusztus 23., szerda
Bence

Egyéb IV.kerület

Heroint találtak a Tél utcában

koko_0

Fotó:police.hu

64,2 gramm előre csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak az újpesti rendőrök egy 39 éves férfi autójában. Közúti ellenőrzés során állították meg a Tél utcában az illetőt. Az anyag az előzetes szakvélemény szerint heroin. A járművet kábítószer-kereső kutya segítségével átvizsgálták, benne kábítószer fogyasztásához használt eszközöket találtak. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra és előzetes letartóztatását kezdeményezték.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Strandon is izgalmas programokkal vár a Petőfi Pont!

  A Strandon is izgalmas programokkal vár a Petőfi Pont!

  Ismét a legmenőbb hazai sztárokkal találkozhatsz: itt lesz velünk Rúzsa Magdi, Ákos és Freddie, akik Sipos Dávid Güntherrel, a Petőfi Rádió műsorvezetőjével, valamint Csitári Gergellyel, az M2 Petőfi TV műsorvezetőjével beszélgetnek a költészetről, dalszövegekről, irodalomról, valamint megosztják a közönséggel kedvenc Arany János versüket az „Aranykor” emlékév tiszteletére.

 • Minden eddiginél több gyermek az idei Erzsébet-táborok programjain

  Minden eddiginél több gyermek az idei Erzsébet-táborok programjain

  Minden eddiginél több, mintegy százezer gyermek vehet részt idén az Erzsébet-táborok programjain – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdán Fonyódligeten, a balatoni Erzsébet-táborok zárása alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.

 • Frida Kahlo balladája

  Frida Kahlo balladája

  Frida Kahlo a huszadik század egyik legkülönösebb sorsú festője, legizgalmasabb asszonya, legnagyobb hatású, sajátos, csak rá jellemző utat járó művésze.