2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XIX.kerület

Hó végéig kell végezniük a kátyúzással

Az önkormányzat tájékoztatása szerint március végéig befejezik a téli fagy okozta útkárok rendbetételét. A lakossági bejelentések alapján összeállított listát már december óta gyűjtik. A Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetője elmondta, annak ellenére, hogy rövid és enyhe volt az idei tél, mégis nagyon sok bejelentés érkezett a kispestiektől. Patek Gábor hozzátette, az illetékes iroda és az útfelügyelők ellenőrzése mellett a helyiek segítségére is számítanak, ha valaki úthibát lát, azt telefonon a 06-1-3474-533-as telefonszámon, illetve a varosgazd.@kispest.hu, valamint a hivatal@kispest.hu e-mail-címen jelentheti.

katyuzas

(fotó: kispest.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.