2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XIX.kerület

Hó végéig kell végezniük a kátyúzással

Az önkormányzat tájékoztatása szerint március végéig befejezik a téli fagy okozta útkárok rendbetételét. A lakossági bejelentések alapján összeállított listát már december óta gyűjtik. A Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetője elmondta, annak ellenére, hogy rövid és enyhe volt az idei tél, mégis nagyon sok bejelentés érkezett a kispestiektől. Patek Gábor hozzátette, az illetékes iroda és az útfelügyelők ellenőrzése mellett a helyiek segítségére is számítanak, ha valaki úthibát lát, azt telefonon a 06-1-3474-533-as telefonszámon, illetve a varosgazd.@kispest.hu, valamint a hivatal@kispest.hu e-mail-címen jelentheti.

katyuzas

(fotó: kispest.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.