EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,64 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb IV.kerület

Hurrá, nyit a Tarzan Park!

A hétvégén kinyit a Tarzan Park, a legnagyobb családi szabadidőközpont. A tematikus elrendezésben csoportosított, újszerű játszóeszközökkel felszerelt, hatalmas játszótér számos újdonsággal várja látogatóit.

Teljes területe zárt, az itt található kulturált, higiénikus mosdók összkomfortossá, a játékok ellenőrzött minősége és az animátorok folyamatos jelenléte biztonságossá teszi az élményt. A Tarzan terasz pedig egész nap széles választékkal várja a falatozni vágyókat. A szezonnyitó hétvége március 12−15. között lesz. Az elő- és utószezonban a Tarzan Park hétfőn zárva tart. A nyári időszakban viszont a korábban megszokott 19 órás zárási időszakot meghosszabbítják, vagyis június és augusztus között már 20 óráig tartanak nyitva mindennap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.