EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 21., szombat
Ágnes

Egyéb XII.kerület

Húsvétra a Hegyvidékből

Húsvéti Gasztronómiai Körséta, Hegyvidék Bevásárlóközpont, Bortársaság, Delizia Gourmet & More, MészárSteak, Primagora, Swiss Selection, Tanti, Vörös Homár, Heiszler Olivér a Tanti séfje (Fotó: Keresztesi Balázs)

A húsvéti sonkák között mindenki talál ízlésének megfelelőt

A húsvéti menü elkészítésének kulcsfontosságú tényezője a minőségi alapanyagok kiválasztása.

Húsvéti Gasztronómiai Körséta, Hegyvidék Bevásárlóközpont, Bortársaság, Delizia Gourmet & More, MészárSteak, Primagora, Swiss Selection, Tanti, Vörös Homár, Heiszler Olivér a Tanti séfje (Fotó: Keresztesi Balázs)

Schlosser Vera, a Swiss Selection üzletvezetője elmesélte, hogy a kakaóban közel 400-féle ízt lehet felfedezni

Az ünnepi asztalra kerülő ételekhez szükséges hozzávalók mindegyike megtalálható a Hegyvidéken található családias hangulatú bevásárlóközpontban.

Húsvéti Gasztronómiai Körséta, Hegyvidék Bevásárlóközpont, Bortársaság, Delizia Gourmet & More, MészárSteak, Primagora, Swiss Selection, Tanti, Vörös Homár, Heiszler Olivér a Tanti séfje (Fotó: Keresztesi Balázs)

A sonka és az édesség mellől a jó bor sem hiányozhat a húsvéti asztalról

A Michelin-csillaggal rendelkező Tanti étterem 28 éves séfje, Heiszler Olivér saját húsvéti elképzeléseivel is várja a vendégeket.

Húsvéti Gasztronómiai Körséta, Hegyvidék Bevásárlóközpont, Bortársaság, Delizia Gourmet & More, MészárSteak, Primagora, Swiss Selection, Tanti, Vörös Homár, Heiszler Olivér a Tanti séfje (Fotó: Keresztesi Balázs)

Heiszler Olivér, a Tanti séfje

Kapcsolódó Cikkek