EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,72 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb XV.kerület

Jövőre épülhet meg a zajvédő fal

Szőnyi út M3 forgalom, dugó

2017 elejére épülhet meg a zajvédő fal az M3-as autópálya Wesselényi utca és Szentmihályi út közötti szakaszán − tudhattuk meg az önkormányzati lakossági fórumon.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Wesselényi utca és a Szentmihályi út között 2013 óta ígérik a zajvédő fal megépítését. Az autópálya környezetében élők 2013-ban már petícióval és aláírásgyűjtéssel is tiltakoztak a fal hiánya miatt.

A BKK a lakossági fórumon megjelentek között gyors közvélemény-kutatást végzett, arra keresve választ, mit szeretnének a lakók: tömör vagy átlátszó falat?  A visszajelzések alapján valószínűleg a vegyes változat fog megépülni: e szerint alul, körülbelül 1,5 méterig tömör lesz a fal, e fölött pedig átlátszó. A környéken térfigyelő kamerákat is telepíthetnek a közbiztonság érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.