EUR: 308,37 Ft
CHF: 287,90 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XV.kerület

Jövőre épülhet meg a zajvédő fal

Szőnyi út M3 forgalom, dugó

2017 elejére épülhet meg a zajvédő fal az M3-as autópálya Wesselényi utca és Szentmihályi út közötti szakaszán − tudhattuk meg az önkormányzati lakossági fórumon.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Wesselényi utca és a Szentmihályi út között 2013 óta ígérik a zajvédő fal megépítését. Az autópálya környezetében élők 2013-ban már petícióval és aláírásgyűjtéssel is tiltakoztak a fal hiánya miatt.

A BKK a lakossági fórumon megjelentek között gyors közvélemény-kutatást végzett, arra keresve választ, mit szeretnének a lakók: tömör vagy átlátszó falat?  A visszajelzések alapján valószínűleg a vegyes változat fog megépülni: e szerint alul, körülbelül 1,5 méterig tömör lesz a fal, e fölött pedig átlátszó. A környéken térfigyelő kamerákat is telepíthetnek a közbiztonság érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.