2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Katie Holmes 3 hónapos terhes

New York, NY - 'Batman Begins' star Katie Holmes stopped by the 'GMA' studios on Wednesday morning to discuss her new role in the hit Showtime show 'Ray Donovan.' The brunette beauty looked lovely in a metallic silver top and black culottes as she greeted fans outside the studio while wearing her possible engagement ring from Jamie Foxx, only to remove the ring when the cameras where rolling during the interview.  July 22, 2015, Image: 253620880, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSIAz Oscar-díjas Jamie Foxx gyermekét hordja a szíve alatt a néhai Mrs. Tom Cruise, azaz Katie Holmes a Star magazin információi szerint. A színészpáros a közelmúltban már összeházasodott egy titkos ceremónia keretein belül a 48 éves színész Hidden Valley-ben található birtokán. Sokan már ekkor találgatták, hogy mi a nagy sietség oka, ami rögtön ki is derült: Katie állapotos.

A 37 éves színésznő és kedvese még nem erősítette meg az információt, de egy közeli barátjuk kikotyogta a szerelmesek féltett titkát az említett amerikai bulvármagazinnak. ” A hír igaz valóban! Mindketten nagyszerű szülők és már egy ideje beszéltek arról, hogy hamarosan közös családot kéne alapítaniuk. Lassan átrágták magukat a témán, majd megtörtént a csoda, de amíg lehet, szeretnék titokban kezelni az ügyet”- mesélte az ismerős.


Holmes-nak már van egy 10 éves gyereke a hollywoodi szupersztáról, Tom Cruise-tól, Suri Cruise. Foxx számára sem ismeretlen az apaság: egy korábbi kapcsolatából született már egy 22 éves lánya, Corinne.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.