EUR: 307,18 Ft
CHF: 281,71 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb X.kerület

Kedvezményes nyaralásra lehet pályázni

A kőbányai nyugdíjasok kedvezményes nyaralásra pályázhatnak az önkormányzat Balatonalmádiban lévő üdülőjébe. Az üdülési turnusok (7 nap, 5 éjszaka): május 2. és 7. között, május 23. és 28. között, május 30. és június 4. között,  szeptember 5. és 10. között, szeptember 12. és 17. között, szeptember 19. és 24. között és  szeptember 26. és október 1. között.

Az elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban történik, a résztvevők az utazás megkezdése előtt, a helyszínen 2000 forint/hét egyéni részvételi hozzájárulást, valamint 460 forint/éjszaka idegenforgalmi adót (összesen: 4300 forint) fizetnek, az önkormányzat biztosítja a szállást, az étkezést és az utazást.  A pályázaton az a bejelentett kőbányai lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által biztosított pénzellátásban részesülő személy vehet részt, aki vállalja az egyéni részvételi hozzájárulás és az idegenforgalmi adó utazás megkezdése előtt történő megfizetését, vállalja, hogy az utazás megkezdése előtt orvosi igazolást nyújt be arról, hogy az utazásra alkalmas egészségi állapotban van és közösségben tartózkodhat, 2014–2015-ben az önkormányzat által támogatott üdülésben nem vett részt. A pályázatokat egy példányban, papíralapon, március 25-én 12 óráig lehet benyújtani a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály Szociális és Egészségügyi Osztály titkárságán – Budapest X. kerület, Szent László tér 29. fszt. 33. A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Gózonné Genszky Gabriellától (tel.: 433-8353). A pályázati adatlap igényelhető a Szociális és Egészségügyi Osztály titkárságán vagy letölthető a www.kobanya.hu honlapról.

valáció

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.