2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb X.kerület

Kedvezményes nyaralásra lehet pályázni

A kőbányai nyugdíjasok kedvezményes nyaralásra pályázhatnak az önkormányzat Balatonalmádiban lévő üdülőjébe. Az üdülési turnusok (7 nap, 5 éjszaka): május 2. és 7. között, május 23. és 28. között, május 30. és június 4. között,  szeptember 5. és 10. között, szeptember 12. és 17. között, szeptember 19. és 24. között és  szeptember 26. és október 1. között.

Az elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban történik, a résztvevők az utazás megkezdése előtt, a helyszínen 2000 forint/hét egyéni részvételi hozzájárulást, valamint 460 forint/éjszaka idegenforgalmi adót (összesen: 4300 forint) fizetnek, az önkormányzat biztosítja a szállást, az étkezést és az utazást.  A pályázaton az a bejelentett kőbányai lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által biztosított pénzellátásban részesülő személy vehet részt, aki vállalja az egyéni részvételi hozzájárulás és az idegenforgalmi adó utazás megkezdése előtt történő megfizetését, vállalja, hogy az utazás megkezdése előtt orvosi igazolást nyújt be arról, hogy az utazásra alkalmas egészségi állapotban van és közösségben tartózkodhat, 2014–2015-ben az önkormányzat által támogatott üdülésben nem vett részt. A pályázatokat egy példányban, papíralapon, március 25-én 12 óráig lehet benyújtani a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály Szociális és Egészségügyi Osztály titkárságán – Budapest X. kerület, Szent László tér 29. fszt. 33. A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Gózonné Genszky Gabriellától (tel.: 433-8353). A pályázati adatlap igényelhető a Szociális és Egészségügyi Osztály titkárságán vagy letölthető a www.kobanya.hu honlapról.


valáció

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.