EUR: 326,39 Ft
CHF: 283,62 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb XIX.kerület

Keressük Kispest legszebb fáját

Minden kispesti lakost érintő felhívást tett közzé a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár. A május 7-én tartandó madarak és fák napja alkalmából keresik a XIX. kerület legszebb fáját. Ehhez kérik a lakosság segítségét. Az alábbi hét kérdésre adott válaszokat a palyazat.wkk@gmail.com e-mail-címre kell beküldeni április 23-ig.

(fotó: kispest.hu)

(fotó: kispest.hu)

 

1. Kispesti utca/tér/köz, ahol a fa található?


2. Házszám, amely előtt/közelében vagy amelynek kertjében a fa áll?

3. A fa helyének pontosítása (csak ha szükséges)?

4. A fa típusa?

5. Beküldő neve?

6. Beküldő telefonos elérhetősége?

7. Beküldő e-mail-címe?

8.) Kérem, húzza alá a megfelelő választ:
Közterületen áll a kiválasztott fa.                      Magánterületen áll a kiválasztott fa.

Az eredményhirdetést május 7-én, szombaton a WKK rendezvényén tartják. A legtöbb értékeléssel bíró, „nyerő fa” kitüntető figyelmet és táblát kap, a rá szavazóknak pedig meglepetést tartogatnak. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a wekerleikulturhaz@kispest.hu e-mail-címre várják.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.