EUR: 308,74 Ft
CHF: 267,69 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XIX.kerület

Keressük Kispest legszebb fáját

Minden kispesti lakost érintő felhívást tett közzé a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár. A május 7-én tartandó madarak és fák napja alkalmából keresik a XIX. kerület legszebb fáját. Ehhez kérik a lakosság segítségét. Az alábbi hét kérdésre adott válaszokat a palyazat.wkk@gmail.com e-mail-címre kell beküldeni április 23-ig.

(fotó: kispest.hu)

(fotó: kispest.hu)

 

1. Kispesti utca/tér/köz, ahol a fa található?

2. Házszám, amely előtt/közelében vagy amelynek kertjében a fa áll?

3. A fa helyének pontosítása (csak ha szükséges)?

4. A fa típusa?

5. Beküldő neve?

6. Beküldő telefonos elérhetősége?

7. Beküldő e-mail-címe?

8.) Kérem, húzza alá a megfelelő választ:
Közterületen áll a kiválasztott fa.                      Magánterületen áll a kiválasztott fa.

Az eredményhirdetést május 7-én, szombaton a WKK rendezvényén tartják. A legtöbb értékeléssel bíró, „nyerő fa” kitüntető figyelmet és táblát kap, a rá szavazóknak pedig meglepetést tartogatnak. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a wekerleikulturhaz@kispest.hu e-mail-címre várják.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.