EUR: 307,10 Ft
CHF: 281,42 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIX.kerület

Keressük Kispest legszebb fáját

Minden kispesti lakost érintő felhívást tett közzé a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár. A május 7-én tartandó madarak és fák napja alkalmából keresik a XIX. kerület legszebb fáját. Ehhez kérik a lakosság segítségét. Az alábbi hét kérdésre adott válaszokat a palyazat.wkk@gmail.com e-mail-címre kell beküldeni április 23-ig.

(fotó: kispest.hu)

(fotó: kispest.hu)

 

1. Kispesti utca/tér/köz, ahol a fa található?

2. Házszám, amely előtt/közelében vagy amelynek kertjében a fa áll?

3. A fa helyének pontosítása (csak ha szükséges)?

4. A fa típusa?

5. Beküldő neve?

6. Beküldő telefonos elérhetősége?

7. Beküldő e-mail-címe?

8.) Kérem, húzza alá a megfelelő választ:
Közterületen áll a kiválasztott fa.                      Magánterületen áll a kiválasztott fa.

Az eredményhirdetést május 7-én, szombaton a WKK rendezvényén tartják. A legtöbb értékeléssel bíró, „nyerő fa” kitüntető figyelmet és táblát kap, a rá szavazóknak pedig meglepetést tartogatnak. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket a wekerleikulturhaz@kispest.hu e-mail-címre várják.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.