EUR: 307,97 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XXII.kerület

Kint vannak a falon: Czene-Bánhidi Petra és tanítványai

banhidi petra22

Bakos Miklós (baloldalon) a kis bajnokokkal, Czene-Bánhidi Petrával és László Évával a Bajnokok fala előtt

A Nagytétényi Polgári Kör a Szelmann Házban Bajnokok falát készített, amelyre a Czene-Bánhidi Petra és tanítványai által elnyert kupák és érmek kerültek. László Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke a „falavatáson” elmondta, a Szelmann Ház felújítása előtt, 2002-től a bejárati ajtó melletti faliszekrényben tárolták ezeket a kupákat, de az épület felújítása, átépítése miatt megszűnt ez a lehetőség. Az új hátsó öltözőt azonban ideális helyszínnek találták a relikviák méltó elhelyezésére.

Az elképzelést Bakos Miklós, a Bakosfa Kft. ügyvezetője támogatta azzal, hogy megtervezte, kivitelezte és megajándékozta az egyesületet, valamint Bánhidi Petrát és növendékeit egy igényesen kialakított polcrendszerrel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.