EUR: 324,59 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb XXII.kerület

Kint vannak a falon: Czene-Bánhidi Petra és tanítványai

banhidi petra22

Bakos Miklós (baloldalon) a kis bajnokokkal, Czene-Bánhidi Petrával és László Évával a Bajnokok fala előtt

A Nagytétényi Polgári Kör a Szelmann Házban Bajnokok falát készített, amelyre a Czene-Bánhidi Petra és tanítványai által elnyert kupák és érmek kerültek. László Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke a „falavatáson” elmondta, a Szelmann Ház felújítása előtt, 2002-től a bejárati ajtó melletti faliszekrényben tárolták ezeket a kupákat, de az épület felújítása, átépítése miatt megszűnt ez a lehetőség. Az új hátsó öltözőt azonban ideális helyszínnek találták a relikviák méltó elhelyezésére.

Az elképzelést Bakos Miklós, a Bakosfa Kft. ügyvezetője támogatta azzal, hogy megtervezte, kivitelezte és megajándékozta az egyesületet, valamint Bánhidi Petrát és növendékeit egy igényesen kialakított polcrendszerrel.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.