2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb XXII.kerület

Kint vannak a falon: Czene-Bánhidi Petra és tanítványai

banhidi petra22

Bakos Miklós (baloldalon) a kis bajnokokkal, Czene-Bánhidi Petrával és László Évával a Bajnokok fala előtt

A Nagytétényi Polgári Kör a Szelmann Házban Bajnokok falát készített, amelyre a Czene-Bánhidi Petra és tanítványai által elnyert kupák és érmek kerültek. László Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke a „falavatáson” elmondta, a Szelmann Ház felújítása előtt, 2002-től a bejárati ajtó melletti faliszekrényben tárolták ezeket a kupákat, de az épület felújítása, átépítése miatt megszűnt ez a lehetőség. Az új hátsó öltözőt azonban ideális helyszínnek találták a relikviák méltó elhelyezésére.

Az elképzelést Bakos Miklós, a Bakosfa Kft. ügyvezetője támogatta azzal, hogy megtervezte, kivitelezte és megajándékozta az egyesületet, valamint Bánhidi Petrát és növendékeit egy igényesen kialakított polcrendszerrel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.