EUR: 309,63 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Sport

Könnyebb lesz a jövő bajnokainak

Minden 25 liter feletti tankolás után 25 forinttal támogatja a jövőben az OMV a magyar vízilabda-utánpótlást. Az erről szóló megállapodást Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója írta alá. Emellett a vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország. Az I. OMV-kupára a legerősebb riválisokat akarja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, és mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megmérettetésekre. – Az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét − mondta Kemény Dénes. – Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, és ez a támogatás sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése. Ez a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni, egyet jelent egy jó közösséghez tartozással.

TUL_0098-small

A fiatalok fejlődését segíti az új szerződés

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Minden idők legnagyobb átigazolási üzletére készül a Real Madrid. A BL-győztes spanyol csapat a Chelsea belga klasszisát, Eden Hazardot szemelte ki magának, és kész 100 millió fontot (35,7 milliárd forint) is kifizetni érte.

  • Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Verekedés lett a barátságosként beharangozott Elefántcsontpart–Szenegál labdarúgó-mérkőzés vége. A Párizsban rendezett találkozó lefújása előtti percekben, 1-1-es állásnál elszabadultak az indulatok, miután több, érthetetlen okok miatt felbőszült szurkoló a pályára szaladt.