EUR: 312,82 Ft
CHF: 261,27 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Sport

Könnyebb lesz a jövő bajnokainak

Minden 25 liter feletti tankolás után 25 forinttal támogatja a jövőben az OMV a magyar vízilabda-utánpótlást. Az erről szóló megállapodást Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója írta alá. Emellett a vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország. Az I. OMV-kupára a legerősebb riválisokat akarja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, és mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megmérettetésekre. – Az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét − mondta Kemény Dénes. – Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, és ez a támogatás sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése. Ez a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni, egyet jelent egy jó közösséghez tartozással.

TUL_0098-small

A fiatalok fejlődését segíti az új szerződés


Kapcsolódó Cikkek

  • Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

    Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

    A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.

  • Courtois beperelte Wilmotsot

    Courtois beperelte Wilmotsot

    Pert indított a belga labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, Marc Wilmots ellen a csapat kapusa, Thibaut Courtois és édesapja, Thierry.