EUR: 308,34 Ft
CHF: 266,27 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Könnyebb lesz a jövő bajnokainak

Minden 25 liter feletti tankolás után 25 forinttal támogatja a jövőben az OMV a magyar vízilabda-utánpótlást. Az erről szóló megállapodást Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója írta alá. Emellett a vállalat támogatásával nyáron egy nagy nemzetközi utánpótlástornát rendez Magyarország. Az I. OMV-kupára a legerősebb riválisokat akarja meghívni a szövetség, ezzel is jelezve, csapataink nem ijednek meg a feladattól, és mint eddig is, készen állnak a rájuk váró megmérettetésekre. – Az utánpótlásunk jelenti a sportág jövőjét − mondta Kemény Dénes. – Szakembereink irányításával komoly szakmai munka zajlik, és ez a támogatás sokat segít abban, hogy biztosított legyen a fiatalok nevelése. Ez a sportszakmai vonatkozás mellett a szó nemes értelmében is nevelést rejt magában, hiszen az uszodákban hétről hétre edzésekre járni, ott felnőni, egyet jelent egy jó közösséghez tartozással.

TUL_0098-small

A fiatalok fejlődését segíti az új szerződés

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!