EUR: 308,74 Ft
CHF: 285,10 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XIV.kerület

Közlekedési referens kerestetik

A Zuglói Polgármesteri Hivatal közlekedési referenst keres. A határozatlan idejű közszolgálati munkára március 4-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltétele magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, főiskola, egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség (közlekedésmérnök vagy építőmérnök), munkakörre vonatkozó foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás az igénylésről, illetve nyilatkozatok. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balázsné Donáth Aranka nyújt a 872-9316-os telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.