EUR: 310,39 Ft
CHF: 259,16 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XIV.kerület

Közlekedési referens kerestetik

A Zuglói Polgármesteri Hivatal közlekedési referenst keres. A határozatlan idejű közszolgálati munkára március 4-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltétele magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, főiskola, egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség (közlekedésmérnök vagy építőmérnök), munkakörre vonatkozó foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás az igénylésről, illetve nyilatkozatok. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balázsné Donáth Aranka nyújt a 872-9316-os telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.