EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XIV.kerület

Közlekedési referens kerestetik

A Zuglói Polgármesteri Hivatal közlekedési referenst keres. A határozatlan idejű közszolgálati munkára március 4-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltétele magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, főiskola, egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség (közlekedésmérnök vagy építőmérnök), munkakörre vonatkozó foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás az igénylésről, illetve nyilatkozatok. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balázsné Donáth Aranka nyújt a 872-9316-os telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.