EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,28 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Program

Leheletnyi polgárpukkasztás − Agyas és agyatlan

A politikailag teljesen inkorrekt humor nagymestere, Sacha Baron Cohen újabban a fikciós nagyjátékfilmek fontos mellékszerepeit (A leleményes Hugó, A nyomorultak) kedveli az áldokumentalista (Ali G, Borat, Brüno) agymenései helyett. A legutóbbi ilyesfajta kísérlete a Diktátor című film volt (igazából csak félig dokumentumfilm), amely sem a kritikusok, sem a rajongók körében nem aratott osztatlan sikert, az Agyas és agyatlan viszont egy újabb lehetőség, hogy a színész visszakerüljön az A kategóriába. A kémfilmparódia története szerint egy szupertitkos ügynök (Mark Strong) kénytelen az alkoholista és felelőtlen öccsével bujkálni a profi bérgyilkos kollégái elől. A sokszor igen durva „cohenes” poénok mellett most az akció is előtérbe kerül, úgyhogy ezzel talán sikerül a nagyszájú angolnak egy újabb réteggel megismertetnie művészetét.

agyasesagyyatlan

Tudta-e?

− Cohen ezért a munkáért passzolta a Freddie Mercury életrajzi filmet.

− Az Agyas és agyatlanban tér vissza a Szemfényvesztők dögös vörös hajú csalója, Isla Fisher, aki civilben Sacha Baron Cohen felesége és három gyermekének anyja.

− A női főszereplők között megtalálható Penélope Cruz, Rebel Wilson és Gabourey Sidibe.

Kapcsolódó Cikkek

  • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

    Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

    Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.

  • Best of Michael Nyman előadás

    Best of Michael Nyman előadás

    Michael Nyman Nagy-Britannia egyik legünnepeltebb zeneszerzője. Munkássága felöleli az operákat, vonósnégyeseket, filmzenéket és zenekari koncerteket.