EUR: 311,19 Ft
CHF: 272,30 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Budapest

Lezárják a Lánchidat szerdán demonstráció miatt

Szakaszosan és időszakosan lezárják a fővárosban a Lánchidat szerdán 11-től 13 óráig demonstráció miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Az V. kerületi Széchenyi István téren, a Lánchíd pesti hídfőjénél a Quaestor-károsultak közössége tart flashmobot, majd demonstrációt parlamenti képviselők részvételével szerdán, a Quaestor bedőlésének első évfordulóján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jubileumi szülinap a Rexnél

  Jubileumi szülinap a Rexnél

  Az idén 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány az egyik legrégebbi állatvédő szervezet Magyarországon. Az alapítvány létrejöttekor még általános gyakorlat volt, hogy a megunt kutyákat, macskákat úgynevezett „gazdáik” egyszerűen kidobták a város szélén. Az állatvédelemmel és a felvilágosítással ekkor még nagyon kevesen foglalkoztak.

 • Piknik a Tisztviselőtelepen

  Piknik a Tisztviselőtelepen

  A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

 • Nem csak a húszéveseké a világ

  Nem csak a húszéveseké a világ

  Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.