EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Meggyalázzák a legsikeresebb európai filmet az amerikaiak

, Image: 261868258, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Az Oscar-várományos filmek forgalmazójaként ismert Weinstein Company bejelentette, hogy újraforgatná az Életrevalók című francia filmet és már tegnap nyilvánosságra is hozták, hogy kik lépnének a két francia sztár, Omar Sy és Francois Cluzet mára kultikussá vált szerepeibe az amerikai változtatba. A tolószékbe kényszerült milliomos karakterére a Totál szívás Oscar-jelölt sztárját, Bryan Cranston-t kérték fel, aki még jó választás is lehet a szerepre, univerzális alkatának köszönhetően. A probléma a segédjét és az ápolóját alakító Kevin Hart-tal van a rajongóknak, ugyanis Hart eddig leginkább az altesti humoráról volt híres és olyan filmekkel “szórakoztatta” a moziba járókat, mint a Pofázunk és végünk, Keményítőtúra vagy a Bérhaverok. Az említett filmek kasszikerek voltak ugyan, de ettől függetlenül is  úgy gondolják, hogy nincsenek meg a megfelelő színészi képességei ehhez a kinövésű sztárnak.

A legjobb külföldi film Golden Globe-jára jelölt alkotás világszer 416 millió dollárt gyűjtött, hetekig vezette a nézettségi listákat és Franciaországban is minden bevételi rekordot megdöntött bemutatásának évében a 166 millió dolláros bevételével.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.