EUR: 311,19 Ft
CHF: 272,30 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Meggyalázzák a legsikeresebb európai filmet az amerikaiak

, Image: 261868258, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Az Oscar-várományos filmek forgalmazójaként ismert Weinstein Company bejelentette, hogy újraforgatná az Életrevalók című francia filmet és már tegnap nyilvánosságra is hozták, hogy kik lépnének a két francia sztár, Omar Sy és Francois Cluzet mára kultikussá vált szerepeibe az amerikai változtatba. A tolószékbe kényszerült milliomos karakterére a Totál szívás Oscar-jelölt sztárját, Bryan Cranston-t kérték fel, aki még jó választás is lehet a szerepre, univerzális alkatának köszönhetően. A probléma a segédjét és az ápolóját alakító Kevin Hart-tal van a rajongóknak, ugyanis Hart eddig leginkább az altesti humoráról volt híres és olyan filmekkel “szórakoztatta” a moziba járókat, mint a Pofázunk és végünk, Keményítőtúra vagy a Bérhaverok. Az említett filmek kasszikerek voltak ugyan, de ettől függetlenül is  úgy gondolják, hogy nincsenek meg a megfelelő színészi képességei ehhez a kinövésű sztárnak.

A legjobb külföldi film Golden Globe-jára jelölt alkotás világszer 416 millió dollárt gyűjtött, hetekig vezette a nézettségi listákat és Franciaországban is minden bevételi rekordot megdöntött bemutatásának évében a 166 millió dolláros bevételével.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.