2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Meggyalázzák a legsikeresebb európai filmet az amerikaiak

, Image: 261868258, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Az Oscar-várományos filmek forgalmazójaként ismert Weinstein Company bejelentette, hogy újraforgatná az Életrevalók című francia filmet és már tegnap nyilvánosságra is hozták, hogy kik lépnének a két francia sztár, Omar Sy és Francois Cluzet mára kultikussá vált szerepeibe az amerikai változtatba. A tolószékbe kényszerült milliomos karakterére a Totál szívás Oscar-jelölt sztárját, Bryan Cranston-t kérték fel, aki még jó választás is lehet a szerepre, univerzális alkatának köszönhetően. A probléma a segédjét és az ápolóját alakító Kevin Hart-tal van a rajongóknak, ugyanis Hart eddig leginkább az altesti humoráról volt híres és olyan filmekkel “szórakoztatta” a moziba járókat, mint a Pofázunk és végünk, Keményítőtúra vagy a Bérhaverok. Az említett filmek kasszikerek voltak ugyan, de ettől függetlenül is  úgy gondolják, hogy nincsenek meg a megfelelő színészi képességei ehhez a kinövésű sztárnak.

A legjobb külföldi film Golden Globe-jára jelölt alkotás világszer 416 millió dollárt gyűjtött, hetekig vezette a nézettségi listákat és Franciaországban is minden bevételi rekordot megdöntött bemutatásának évében a 166 millió dolláros bevételével.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.